برازش توابع توزیع احتمال برای مدلسازی توزیع قطری گونه های بلوط در جنگل های گلازنی شده زاگرس شمالی (مطالعه موردی: آرمرده-بانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برازش توابع توزیع احتمال برای مدلسازی توزیع قطری گونه های بلوط در جنگل های گلازنی شده زاگرس شمالی (مطالعه موردی: آرمرده-بانه) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برازش توابع توزیع احتمال برای مدلسازی توزیع قطری گونه های بلوط در جنگل های گلازنی شده زاگرس شمالی (مطالعه موردی: آرمرده-بانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برازش توابع توزیع احتمال برای مدلسازی توزیع قطری گونه های بلوط در جنگل های گلازنی شده زاگرس شمالی (مطالعه موردی: آرمرده-بانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برازش توابع توزیع احتمال برای مدلسازی توزیع قطری گونه های بلوط در جنگل های گلازنی شده زاگرس شمالی (مطالعه موردی: آرمرده-بانه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جنگل ایران

تعداد صفحات :۱۴

در جنگل های زاگرس شمالی، گلازنی یکی از مهم ترین استفاده های سنتی از جنگل است. این نوع دخالت سبب ایجاد تغییرات مهمی در ساختار این جنگل ها شده است. یکی از مهم ترین ویژگی های ساختاری توده های جنگلی، پراکنش درختان در طبقات قطری است. بنابراین در تحقیق حاضر، توزیع احتمال قطر برابر سینه گونه های بلوط شامل برودار (Quercus brantii)، مازودار (Q. infectoria) و ویول (Q. libani) در جنگل های آرمرده واقع در زاگرس شمالی برای شناخت نقش گلازنی بدون نظارت بررسی شد. توزیع درختان در طبقات قطری برای ۱۰۲۱ پایه برودار، ۸۵۴ پایه مازودار و ۱۹۶۳ پایه ویول برازش یافت. توابع توزیع احتمال مورد بررسی بتا، گاما، نرمال، لگ-نرمال و وایبل بود. مشخصه های هر یک از توابع با روش بیشینه درستنمایی برآورد شد. مقایسه توزیع احتمال واقعی و توزیع احتمال به دست آمده از توابع، به وسیله آزمون های کولموگروف اسمیرنوف و کای دو انجام گرفت. نتیجه برازش توابع بررسی شده برای گونه های مختلف، متفاوت بود، اما در مجموع توزیع بتا با توجه به اینکه برای هر سه گونه بر اساس هر دو آزمون برازش یافت، به عنوان بهترین تابع توزیع احتمال برای مدلسازی توزیع در طبقات قطری گونه های بلوط در زاگرس شمالی انتخاب شد. بر اساس نتایج این تحقیق می توان در مطالعاتی که هدف آنها شبیه سازی روند تغییرات جنگل های تحت گلازنی سنتی است، از توزیع بتا استفاد کرد. همچنین، وضعیت پراکنش قطری گونه های مورد بررسی، نشان دهنده شرایط بحرانی تجدید حیات این جنگل هاست.

کلید واژه: توابع توزیع احتمال، پراکنش قطری، گلازنی، زاگرس شمالی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.