بررسی فنولوژی جوجه آوری و تعیین نرخ بقا روزانه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم، استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فنولوژی جوجه آوری و تعیین نرخ بقا روزانه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم، استان گیلان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فنولوژی جوجه آوری و تعیین نرخ بقا روزانه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم، استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فنولوژی جوجه آوری و تعیین نرخ بقا روزانه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم، استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فنولوژی جوجه آوری و تعیین نرخ بقا روزانه حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم، استان گیلان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زیستی

تعداد صفحات :۱۶

حواصیل خاکستری (Ardea cinerea) از گونه های شاخص در تالاب ها به شمار می آید و حضور یا عدم حضور آن می تواند شاخصی برای درک چگونگی تغییرات در وضعیت بوم سازگان های آبی و سایر جانوران در این بوم سازگان ها باشد. مطالعه حاضر از اسفند ۱۳۸۶ تا خرداد ۱۳۸۷ به منظور تعیین فنولوژی و موفقیت جوجه آوری حواصیل خاکستری به عنوان گونه شاخص از پرندگان جوجه آور در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم و تالاب انزلی انجام پذیرفته است. در این بررسی مرحله آشیانه سازی، تخمگذاری و پرورش جوجه ها تا مرحله پرواز بررسی گردید و در نهایت میزان موفقیت جوجه آوری این گونه در این منطقه محاسبه شد. میانگین تعداد تخم ها (۹۱ تخم) ۰.۶۸±۴.۳۳ به ازا هر آشیانه، میانگین تعداد جوجه های تفریخ شده ۸۰.۲ درصد تخم ها و میانگین تعداد جوجه هایی که به سن پرواز رسیدند ۷۸.۰۲ درصد تخم ها بود، یعنی به ازای هر آشیانه در این منطقه ۳.۳۸ جوجه به سن پرواز رسیدند. نرخ بقای روزانه Mayfield با حدود اطمینان ۹۵ درصد در مرحله قبل از تفریخ تخم، Nestling و Post-nestling به ترتیب ۰.۹۸۳۴، ۰.۹۹۶۲ و ۱ محاسبه شد. نرخ بقای روزانه با بیشترین درست نمایی (Maximum Likelihood) نیز چنین روندی را دارا بود و نشان داد نرخ بقا از مرحله قبل از تفریخ تخم تا مرحله Post-nestling افزایش یافته است. به طور کلی نتایج حاکی از آن است که منطقه حفاظت شده سیاه کشیم در مقایسه با سایر کلنی های مطالعه شده شرایط بهتری برای جوجه آوری حواصیل خاکستری دارد و باید اقدامات مدیریتی موثر جهت حفاظت، پایداری و احیا محل کلونی نیز صورت پذیرد.

کلید واژه: حواصیل خاکستری، موفقیت جوجه آوری، فنولوژی جوجه آوری، نرخ بقا روزانه، سیاه کشیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.