مقاله گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم :

مقاله گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در محیط شناسی از صفحه ۷۹ تا ۸۸ منتشر شده است.
نام: گیاه پالایی خاک های آلوده به ” فنانترن” با استفاده از گیاه سورگوم
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای
مقاله گیاه پالایی
مقاله جذب
مقاله خاک آلوده
مقاله تجمع
مقاله فنانترن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعات انجام شده در حوزه های مختلف مناطق نفت خیز نشان داد که ترکیب “فنانترن” از خانواده هیدروکربن های آروماتیک چند حلقه ای(PAHs) آلاینده غالب در اغلب مناطق اطراف تاسیسات نفت و گاز است. در این کار تحقیقاتی به مطالعه نقش گیاه سورگوم (Pers. Sudanense Sorghum vulgare) در حذف آلاینده فوق با روش گیاه پالایی پرداخته شده است. پس از تیماربندی بر اساس طرح بلوک های کاملا تصادفی و کشت گیاه انتخابی در محیط گلخانه با شرایط مشابه منطقه مورد نظر، روند تغییرات غلظت آلاینده در خاک در مدت ۱۶ هفته (دوره رشد کامل گیاه) دنبال شد. به منظور بررسی تاثیر آلاینده بر فعالیت های فیزیولوژیک گیاه، ابتدا میزان کلروفیل و بیوماس تولیدی و سپس برای تعیین ریسک اکولوژیکی روش، میزان تجمع آلاینده مذکور در گیاه و خاک مطالعه شد. اندازه گیری غلظت آلاینده توسط دستگاهHPLC ، میزان کلروفیل با استفاده از دستگاه کلروفیل سنج و تحلیل های آماری با استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که گیاه مذکور میزان حذف آلاینده در خاک را در شرایط اعمال شده تا ۲۰ درصد افزایش داده است. تحلیل آماری و مقایسه میانگین داده ها، اختلاف معنی دار در عملکرد تیمارهای گیاهی و فاقد گیاه را تایید کرد (P<0.05). در عین حال ثابت شد که آلاینده در ناحیه ریز و سفر گیاه تجزیه و به اندام های هوایی منتقل نشده است. به علاوه فعالیت های فیزیولوژیک گیاه، نظیر میزان بیوسنتز کلروفیل و بیوماس تولیدی تاثیر چندانی نداشته و نهایتا در زنجیره غذایی نیز وارد نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.