درمان شکستگی تنه استخوان ران در بالغین (مقایسه دو روش پلاک گذاری و میله داخل استخوانی قفل شونده به روش باز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 درمان شکستگی تنه استخوان ران در بالغین (مقایسه دو روش پلاک گذاری و میله داخل استخوانی قفل شونده به روش باز) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد درمان شکستگی تنه استخوان ران در بالغین (مقایسه دو روش پلاک گذاری و میله داخل استخوانی قفل شونده به روش باز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی درمان شکستگی تنه استخوان ران در بالغین (مقایسه دو روش پلاک گذاری و میله داخل استخوانی قفل شونده به روش باز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن درمان شکستگی تنه استخوان ران در بالغین (مقایسه دو روش پلاک گذاری و میله داخل استخوانی قفل شونده به روش باز) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله جراحی استخوان و مفاصل ایران

تعداد صفحات :۱۲

پیش زمینه: شکستگی استخوان ران از شایع ترین شکستگی ها به دنبال ضربه می باشد و می تواند منجر به عوارض طولانی مدت و ناتوانی وسیع شود. در این مطالعه نتایج درمان شکستگی های تنه استخوان ران به دو روش پلاک گذاری و میله داخل استخوانی قفل شونده به روش باز مقایسه شدند.مواد و روش ها: در یک مطالعه کارآزمایی بالینی، ۶۳ بیمار دچار شکستگی تنه استخوان ران با روش پلاک گذاری و ۶۱ بیمار با روش میله داخل استخوانی قفل شونده در دو بیمارستان آموزشی اهواز مطالعه شدند. میانگین سنی بیماران ۳۱.۱ سال (۶۰-۱۵ سال) و مدت زمان پیگیری یک سال بود.یافته ها: میانگین زمان جوش خوردگی در گروه میله گذاری ۱۹.۸ هفته و در گروه پلاک ۲۱.۶ هفته بود. در گروه میله گذاری ۲ مورد عفونت، ۵ مورد جوش نخوردگی و ۲ مورد نارسایی وسیله؛ و در گروه پلاک گذاری این موارد به ترتیب ۱۰، ۵ و ۹ مورد بودند. ۵۹ بیمار در گروه میله گذاری و ۴۵ بیمار در گروه پلاک گذاری دامنه حرکتی زانو بیش از ۹۰ درجه بدست آوردند. شایع ترین شکایت در گروه میله گذاری، لنگش در ۳۵ بیمار (%۵۷.۴) بود.نتیجه گیری: با توجه به عوارض بالای پلاک گذاری نسبت به میله داخل استخوانی باز در شرایط مساوی و در مواردی که میله گذاری بسته مقدور نمی باشد جهت تثبیت شکستگی های تنه استخوان ران میله گذاری داخل استخوانی باز نسبت به پلاک گذاری ارجح می باشد.

کلید واژه: شکستگی های فمور، تثبیت شکستگی، بالغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.