مقاله بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم :

مقاله بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۱۱ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل همراه با کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مسمومیت
مقاله دارو
مقاله سم
مقاله کاهش سطح هوشیاری
مقاله بخش مراقبت های ویژه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: ایران از نظر سنی جزو کشورهای جوان محسوب می شود و کاهش سطح هوشیاری با علل توکسیک از مهم ترین دلایل مراجعه بیماران به سرویس های اورژانس محسوب می شود که در صورت تشخیص صحیح و درمان مناسب از مورتالیتی کمتری در مقایسه با سایر علل برخوردار است. این تحقیق با هدف تعیین علل کاهش سطح هوشیاری در بیماران بستری شده در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم در نیمه دوم سال ۱۳۸۳ انجام شد.
مواد و روش ها: تحقیق به روش توصیفی روی ۲۶۳ بیمار بستری در بخش مراقبت های ویژه مسمومان بیمارستان لقمان حکیم که دچار کاهش سطح هوشیاری با گریدهای ۲ یا ۳ یا ۴ بودند و بیشتر از ۱۰ سال سن داشتند، انجام شد. پرسشنامه هایی تهیه شد که اطلاعات مربوط به سن، جنس، درجه کاهش سطح هوشیاری، علت کاهش سطح هوشیاری، علت مصرف دارو و یا سم و فرجام در آنها نوشته می شد. این پرسشنامه ها در بالین بیمارانی که در بخش مراقبت های ویژه بستری بودند و شرایط ورود به مطالعه را داشتند پر می شد و سپس اطلاعات خام کدگذاری شده و از طریق برنامه SPSS وارد حافظه رایانه گردید و تجزیه و تحلیل آماری از طریق آزمون کای اسکوار انجام گرفت.
یافته ها: از ۲۶۳ بیمار تحت مطالعه %۵۹۷ مرد و %۴۰۳ زن بودند. میانگین سنی ۳۰۲±۱۱۹، میانگین سنی ۲۶ سال، محدوده سنی ۱۱ تا ۷۶ سال و بیشترین گروه سنی (%۴۵۳) ۲۱-۳۰ بود. شایع ترین مواد عامل کاهش سطح هوشیاری شامل ضدافسردگی های سه حلقه ای (%۲۶)، تریاک و مواد شبیه آن (%۱۸۶)، بنزودیازپین ها (%۱۵۴)، مواد نامعلوم (%۹۷)، سموم اورگانوفسفره (%۷۷)، بودند. مسمومیت تصادفی %۲۳۶ و مسمومیت به قصد خودکشی %۷۶۴ بود. از کل مراجعان %۸۱۴ بهبود یافتند و %۱۸۶ فوت کردند.
نتیجه گیری: بیشتر مسمومیت ها به قصد خودکشی بوده و بیشترین مسمومان از گروه سنی جوانان بودند. لذا حمایت روحی و روانی بیشتر جوانان و تلاش برای کاهش انگیزه های خودکشی در آنان توصیه می شود. بیشتر موارد کوما به دنبال مسمومیت در نهایت بهبود پیدا می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.