تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی به روش الیزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی به روش الیزا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی به روش الیزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی به روش الیزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین آلودگی شیرخام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی به روش الیزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۶

مقدمه: بروسلوز یک بیماری مشترک است که توسط باکتری گرم منفی از جنس بروسلا ایجاد می شود.این باکتری در اغلب حیوانات و انسان بیماریزا می باشد. بیماری بروسلوز به راحتی از طریق شیر خام آلوده انتقال می یابد. علیرغم کنترل این بیماری در اغلب کشور ها، بیماری در ایران بصورت اندمیک مشاهده می گردد. انتقال باکتری بروسلا از حیوانات آلوده به انسان در اثر تماس شغلی و یا مصرف فرآورده های دامی آلوده بخصوص شیر، خامه و پنیر تازه اتفاق می افتد. هدف از این مطالعه ارزیابی میزان شیوع آلودگی شیر خام گاو با باکتری بروسلا آبورتوس در منطقه ایلخچی (واقع در جنوب غرب تبریز) بود.مواد و روش ها: برای این مطالعه ۵۰ نمونه شیر خام گاو از مراکز جمع آوری شیر منطقه ایلخچی از مهرماه لغایت آذر ماه ۱۳۸۸ بصورت تصادفی خوشه ای اخذ گردید. بر روی نمونه ها تست حلقه ای شیر با آنتی ژن بروسلا آبورتوس تولیدی توسط موسسه سرم و واکسن سازی رازی و تست الیزا با کیت تشخیصی وجود بروسلا آبورتوس در شیر، تهیه شده توسط شرکت پورکو فرانسه انجام گرفت.یافته ها: آلودگی با باکتری بروسلا آبورتوس در ۵ نمونه (۱۰%) شیر خام مشاهده گردید.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به نظر می رسد که این میزان آلودگی در منطقه ایلخچی بالا می باشد و لازم است برنامه ریزی دقیق و متناسبی برای کنترل آن صورت پذیرد.

کلید واژه: الیزا، ایلخچی، بروسلا آبورتوس، شیر خام

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.