مکان یابی عرصه پخش سیلاب با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عشق آباد طبس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مکان یابی عرصه پخش سیلاب با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عشق آباد طبس) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مکان یابی عرصه پخش سیلاب با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عشق آباد طبس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکان یابی عرصه پخش سیلاب با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عشق آباد طبس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مکان یابی عرصه پخش سیلاب با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) (مطالعه موردی: حوزه آبخیز عشق آباد طبس) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران

تعداد صفحات :۱۰

پخش سیلاب بر روی مخروط افکنه های واقع در دهانه خروجی آبراهه ها در حوزه های آبخیز مناطق خشک و نیمه خشک با هدف ذخیره سیلاب ها روشی مناسب جهت بهره برداری از آب خشکه رودها، رودخانه های فصلی و جریان مازاد رودخانه های دایمی می باشد. تعیین مکان مناسب برای پخش سیلاب و نفوذ دادن آن به داخل سفره های زیرزمینی آب، خود یکی از مهمترین مراحل انجام این گونه پروژه ها است. هدف از انجام این پژوهش مکان یابی عرصه پخش سیلاب در حوزه آبخیز عشق آباد طبس با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی می باشد. در این پژوهش لایه های اطلاعاتی شیب، نفوذپذیری، ژئومرفولوژی، جنس سازند و تراکم پوشش گیاهی در قالب مدل های مختلف با یکدیگر تلفیق و نقشه اولویت مکانی پخش سیلاب تهیه گردید. سپس این نقشه با نقشه سامانه پخش سیلاب اجرا شده در این منطقه مقایسه گردید. کاهش سیلاب های مخرب و سنگین، افزایش درصد پوشش گیاهی، افزایش تنوع زیستی و افزایش آبدهی قنوات از دلایل موفقیت آمیز بودن طرح کنترل سیلاب در منطقه مطالعاتی می باشد. مقایسه نتایج حاصل از این پژوهش با نقشه سامانه پخش سیلاب اجرا شده در منطقه مطالعاتی نشان داد که عوامل به کار گرفته شده در مدل برای دستیابی به مکان یابی پخش سیلاب مناسب بوده و طرح اجرا شده در محدوده مناطق بسیار مناسب و خوب که توسط مدل تعیین شده بود قرار گرفته است. لذا مدلAHP روش مناسبی جهت مکان یابی عرصه های پخش سیلاب در حوزه های آبخیز مناطق خشک کشور می باشد.

کلید واژه: مکان یابی، پخش سیلاب، لایه اطلاعاتی، مدل AHP، حوزه آبخیز عشق آباد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.