بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بر پایداری روغن آفتابگردان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: امروزه به دلیل اثرات جانبی نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی، تمایل روزافزونی به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی وجود دارد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره دانه رازیانه بر روی پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان و مقایسه کارایی آن با آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT می باشد.مواد و روش ها: عصاره گیری از دانه های رازیانه با استفاده دستگاه کلونجر و با حلال اتانول و آب (۸۸:۱۲ حجمی/ حجمی) به مدت ۵ ساعت و در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد انجام گردید. عصاره حاصل به طور جداگانه و در شش سطح ۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰، ۲۵۰ و ۳۰۰ ppm و هم چنین آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT به میزان ۷۵ ppm (غلظت مجاز) به روغن آفتابگردان تصفیه شده، افزوده شد. اثر تیمارهای بکاررفته بر روی اکسیداسیون روغن آفتابگردان در دمای ۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۸ روز از طریق سنجش اندیس پراکسید، اندیس آنیزیدین و اندیس توتوکس بررسی گردید. زمان مقاومت به اکسیداسیون نمونه ها به وسیله دستگاه رنسیمت سنجیده شد.یافته ها: آزمایشات انجام گرفته نشان دادند که فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه رازیانه، وابسته به غلظت بوده و در محدوده تحت بررسی، با افزایش غلظت افزایش می یابد. غلظت های ۳۰۰ و ۲۵۰ ppm عصاره دانه رازیانه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT در روغن آفتابگردان می باشند.نتیجه گیری: عصاره دانه رازیانه دارای فعالیت آنتی اکسیدانی مناسبی در روغن آفتابگردان بوده و می تواند در غلظت های مناسب، بعنوان جایگزین طبیعی آنتی اکسیدان های سنتزی BHA و BHT در روغن آفتابگردان بکاربرده شود.

کلید واژه: دانه رازیانه، روغن آفتابگردان، فعالیت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.