مقاله بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده :

مقاله بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۷ در مجله انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه از صفحه ۵۴ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر شوک درمانی الکتریکی روی فشار داخل چشم در بیماران افسرده
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فشار داخل چشم
مقاله شوک درمانی الکتریکی
مقاله پروپوفول
مقاله سوکسنیل کولین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شوک درمانی الکتریکی یک روش درمان بیماران مبتلا به اختلال افسردگی اساسی، دوره های حاد مانیا، اختلال دوقطبی و اسکیزوفرنی حاد یا مزمن است.
برای شوک درمانی الکتریکی نیاز به بیهوشی عمومی است که در آن به منظور پیشگیری از انقباضات عضلانی ناشی از تشنج و احتمال شکستگی استخوان از سوکسینیل کولین-که از جمله عوارض جانبی آن افزایش فشار داخل چشم است- استفاده می شود. با توجه به افزایش فشار خون سرخرگی و کاهش بازگشت وریدی در جریان شوک درمانی الکتریکی، می توان انتظار داشت که فشار داخل چشم به علت شوک درمانی الکتریکی نیز افزایش یابد. از سوی دیگر پروپوفول فشار داخل چشم را کاهش می دهد.
مواد و روش ها: پس از اخذ رضایت کتبی از ۱۰۰ بیمار کلاس ASA 1 یا ۲ در ابتدا بعد از چکاندن قطره تتراکائین، فشار داخل چشم اولیه از بیماران اندازه گیری شد. همه بیماران به مدت ۳ دقیقه با ماسک در اکسیژن %۱۰۰، ۶ لیتر/ دقیقه تنفس می کردند. سپس بیماران پروپوفول ۰۷۵ میلی گرم/ کیلوگرم دریافت کردند و پس از ایجاد بیهوشی، سوکسنیل کولین ۱ میلی گرم/ کیلوگرم تزریق شد و پس از پایان فاسیکولاسیون بیمار شوک الکتریکی توسط الکترودهای بای تمپورال دریافت کرد و فشار داخل چشم قبل از تجویز پروپوفول، سوکسینیل کولین، قبل از تشنج، و در دقایق ۱، ۵ و ۱۰ پس از پایان تشنج اندازه گیری و اعداد ثبت شده با عدد اولیه مقایسه شد.
نتایج: میانگین فشار داخل چشم تنها در شروع تحقیق با ECT۱۰ تفاوت آماری معنی داری را نشان نداد.
(p=0.113) اما میانگین فشار داخل چشم در شروع تحقیق با مراحل دیگر از لحاظ آماری تفاوت معنی داری را نشان می دهد (p<0.01)، به طوری که پس از تزریق پروپوفول در مقایسه با شروع تحقیق فشار داخل چشم پایین می آید (p=0.0001) (13.18±۳۵۵). بعد از تزریق سوکسنیل کولین فشار داخل چشم نسبت به شروع تحقیق افزایش می یابد (P=0.0001) (15.52±۳۵۸). همین طور در مرحله (۱۸۳۲±۳۴۹) ECT۱، (۱۵۴۱±۳۴۶) ECT۵ فشار داخل چشم نسبت به شروع تحقیق بیشتر است (p=0.0001). اما این افزایش فشار داخل چشم هیچ گاه از محدوده طبیعی فراتر نرفت.
نتیجه گیری: به طور خلاصه از این مطالعه می توان نتیجه گرفت که فشار داخل چشم بعد از دریافت پروپوفول کاهش و بعد از دریافت سوکسنیل کولین افزایش می یابد. علاوه بر این فشار داخل چشم بعد از پایان تشنج نیز افزایش می یابد ولی این افزایش فشار داخل چشم مختصر و موقتی بوده و تشنج القا شده در طول شوک درمانی الکتریکی در این روش خطر چشمی در بیماران تحت درمان با شوک درمانی الکتریکی ایجاد نمی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.