مناسبات دین با فرهنگ غذایی مردم ایران در دوران صفوی- قاجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مناسبات دین با فرهنگ غذایی مردم ایران در دوران صفوی- قاجاری دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مناسبات دین با فرهنگ غذایی مردم ایران در دوران صفوی- قاجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مناسبات دین با فرهنگ غذایی مردم ایران در دوران صفوی- قاجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مناسبات دین با فرهنگ غذایی مردم ایران در دوران صفوی- قاجاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تاریخ و تمدن اسلامی

تعداد صفحات :۳۲

فرهنگ غذایی مردم ایران از جمله مقولاتی از زندگی روزانه ایرانیان است که با وجود رسمی شدن مذهب تشیع در ایران صفوی، با تحولی چشمگیر مواجه نشده و در واقع، تشیع، عامل ایجاد تغییری دین-بنیاد در خورد و خوراک روزانه مردم عادی ایران در این دوران نبوده است، با این حال در کنار توصیه های عمومی اسلام درباره آداب الاکل و شایست و نشایست هایی که انتظار می رفت مومنان در رفتارهای تغذیه ای خود به کار بندند، برخی آموزه های شیعی، خاصه در مناسبت های زمانی مذهبی، پاره ای از رفتارهای تغذیه ای مردم ایران صفوی- قاجاری را شکل داده یا دست کم از برخی جهات، تنظیمات معینی را در این رفتارها موجب شده است. بنا بر بررسی حاضر، اغلب این آموزه ها برخاسته از سنت عمومی اسلامی است و تغییرات مبتنی بر آموزه های شیعی، عمدتا در مراسم اطعام عمومی و نذرها در موقعیت های زمانی یا مکانی شیعی و بیشتر با رویکرد دینی عامیانه جلوه گر شده است.

کلید واژه: غذا، تغذیه، رفتارهای تغذیه ای، زندگی روزانه، دین عامیانه، ایران صفوی- قاجاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.