بررسی گونه های سرخس در معرض تهدید در استان گیلان و مقایسه طبقه بندی حفاظتی با معیارهای سازمان جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی گونه های سرخس در معرض تهدید در استان گیلان و مقایسه طبقه بندی حفاظتی با معیارهای سازمان جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی گونه های سرخس در معرض تهدید در استان گیلان و مقایسه طبقه بندی حفاظتی با معیارهای سازمان جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گونه های سرخس در معرض تهدید در استان گیلان و مقایسه طبقه بندی حفاظتی با معیارهای سازمان جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی گونه های سرخس در معرض تهدید در استان گیلان و مقایسه طبقه بندی حفاظتی با معیارهای سازمان جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی (IUCN) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رستنیها

تعداد صفحات :۱۲

طی فعالیت های ستادی و میدانی، تعداد ۴۰۲ نمونه سرخس در استان گیلان مورد بررسی قرار گرفت که به ۱۳ تیره، ۲۱ جنس و ۴۴ گونه متعلق بودند. پس از انجام مرحله غربالگری و طبق روش جدیدی که برای نخستین بار در ایران به کار گرفته شده است، تعداد ۱۷ گونه، مورد تهدید شناخته شدند. در نتیجه، یک گونه در مرحله بحرانی یا در معرض خطر جدی انقراض (CR)، چهار گونه در معرض خطر خیلی بالای انقراض (EN)، شش گونه آسیب پذیر یا در معرض خطر بالای انقراض (VU) و شش گونه نادر یا کمیاب (R) شناخته شدند. هم چنین، تعداد ۲۰ گونه در حال حاضر نیازی به برنامه حفاظتی ندارند و اطلاعات موجود در مورد هفت گونه نیز هنوز کامل نشده و نمی توان با قطعیت در مورد میزان تهدید آن ها نظر داد. استان گیلان مهمترین و متنوع ترین زیستگاه سرخس های ایران محسوب می شود و حدود ۷۷ درصد گونه های سرخس کشور را می توان در این استان یافت. جنگل تراشی، فعالیت های راه سازی و عمرانی، چرای بی رویه دام ها و نفوذ گیاهان غیربومی از مهم ترین دلایل تهدید سرخس های استان گیلان محسوب می شوند.

کلید واژه: آسیب پذیری، ایران، تهدید به انقراض، زیستگاه، IUCN

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.