مقاله چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری :

مقاله چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۷ در اخلاق در علوم و فناوری از صفحه ۱۰۵ تا ۱۱۴ منتشر شده است.
نام: چارچوب تدوین ارزش ها و اخلاق حرفه ای پژوهش های علمی و فناوری
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کد اخلاقی
مقاله اخلاق پژوهش
مقاله اخلاق حرفه ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: زندگی حرفه ای اخلاقی از جمله پژوهشگری محتاج اصولی است که خط مشی رفتارهای اخلاقی یک پژوهشگر را ترسیم کند. اما سوال «مسایل اخلاقی این حرفه کدامند؟» مقدم بر جواب «اصول اخلاقی این حرفه چنین هستند» می باشد. وقتی می توان کدهای اخلاقی را تدوین کرد که قبل از آن، بتوان مسایل اخلاقی را شناسایی و تعیین کرد. به علت تعدد، تنوع و پراکندگی مسایل ارزشی و اخلاقی پژوهش احتیاج به چارچوبی جامع و سامان بخش می باشد.
روش کار: در راستای ایجاد چارچوب جامع موضوعات اخلاقی پژوهش، اسناد ۳۰ سازمان مرتبط با علم و فناوری شامل دانشگاه ها، نشریات و انتشارات، انجمن های علمی و پژوهشگاه ها تحلیل محتوای کیفی، توصیفی شدند. داده های به دست آمده با استفاده از کدگذاری باز و استقرایی تنظیم و جمع بندی شدند.
یافته ها: این مقاله چارچوبی را برای سامان دهی موضوعات اخلاقی با دو محور الف) ذینفعان پژوهش و ب) مراحل پژوهش فراهم کرده است. این چارچوب با تعیین ۱۰ ذینفع در محور اول و ۵ مرحله پژوهش در محور دوم می تواند تمام موضوعات اخلاقی پژوهش را در ۵۰ سلول خود جای دهد.
نتیجه گیری: تضمین تصمیم گیری اخلاقی کارآمد مستلزم وجود چارچوبی جامع و سامان بخش است. چارچوب پیشنهادی مقاله حاضر، علاوه بر سامان بخشی به موضوعات اخلاقی پژوهش و تعیین مسیر تعاملی و همکارانه تحقیقاتی آینده، می تواند کارکردهای مفید چهارگانه دیگری نیز داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.