بررسی اثر رژیم های غذایی حاوی روغن کنجد و لسیتین بر درد حاصل از آزمون های فرمالین و صفحه داغ در موش های صحرایی نر پیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر رژیم های غذایی حاوی روغن کنجد و لسیتین بر درد حاصل از آزمون های فرمالین و صفحه داغ در موش های صحرایی نر پیر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر رژیم های غذایی حاوی روغن کنجد و لسیتین بر درد حاصل از آزمون های فرمالین و صفحه داغ در موش های صحرایی نر پیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر رژیم های غذایی حاوی روغن کنجد و لسیتین بر درد حاصل از آزمون های فرمالین و صفحه داغ در موش های صحرایی نر پیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر رژیم های غذایی حاوی روغن کنجد و لسیتین بر درد حاصل از آزمون های فرمالین و صفحه داغ در موش های صحرایی نر پیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: روغن کنجد دارای مقادیر زیادی اسید چرب غیر اشباع و همچنین لسیتین می باشد و می تواند برخی از عملکردهای فیزیولوژیک بدن را تحت اثر قرار دهد.هدف: با توجه به کاربرد روغن کنجد به عنوان حلال، در این تحقیق اثر رژیم غذایی حاوی روغن کنجد به مدت ۲۸، ۴۲ و ۵۶ روز بر درد مورد بررسی قرار گرفته است.روش بررسی: در این مطالعه از موش های صحرایی نه ماهه با وزن ۲۰±۳۶۰ گرم استفاده شد. حیوانات به دو گروه تقسیم شدند: ۱) گروه کنترل (غذای معمولی) ۲) گروه آزمایش (شامل چهار زیر و هر زیر گروه ها موش ها به طور متناوب به ترتیب ۲۸، ۴۲ و ۵۶ روز با پلیت های حاوی روغن کنجد ۱۰ درصد، تغذیه شدند. یک زیرگروه نیز به مدت ۵۶ روز با پلیت های حاوی لسیتین ۱ درصد تغذیه شد). در پایان روزهای ۲۸، ۴۲ و ۵۶، تست Hot-Plate و تست فرمالین انجام شد.نتایج: رژیم غذایی در هر سه گروه، درد را در آزمون Hot-Plate کاهش داد. همچنین در فاز اولیه تست فرمالین، تنها در گروه ۲۸ روز بی دردی ایجاد نمود، ولی در فاز دوم توانست در هر سه گروه بی دردی ایجاد کند. رژیم غذایی حاوی لسیتین، درد را در فاز دوم در مقایسه با رژیم معمولی، کاهش داد.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که رژیم غذایی حاوی روغن کنجد می تواند درد را کاهش دهد. به نظر می رسد وجود برخی مواد مثل لسیتین که پیش ساز استیل کولین می باشد و یا وجود برخی اسیدهای چرب غیر اشباع مثل لینولئیک اسید (با تغییر سیالیت غشا یا دخالت در متابولیسم پروستاگلاندین ها) موجب این امر باشند.

کلید واژه: روغن کنجد، لسیتین، درد، تست فرمالین، تست hot plate

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.