تاثیر مقادیر کود نیتروژنه بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در جمعیت های مختلف رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مقادیر کود نیتروژنه بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در جمعیت های مختلف رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مقادیر کود نیتروژنه بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در جمعیت های مختلف رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مقادیر کود نیتروژنه بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در جمعیت های مختلف رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مقادیر کود نیتروژنه بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در جمعیت های مختلف رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: عوامل محیطی تاثیر آشکاری بر رشد و نمو، عملکرد و کیفیت مواد موثره گیاهان دارویی دارند ، بنابراین مطالعه اثر این عوامل بر روی گیاهان دارویی ضروری به نظر می رسد و در این بین عامل تغذیه و توصیه کودی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. رازیانه از مهم ترین گیاهان دارویی ایران می باشد که در صنایع داروسازی و آرایشی کاربرد فراوان دارد.هدف: مطالعه تاثیر مقادیر نیتروژن بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در رازیانه.روش بررسی: این تحقیق در بهار سال ۱۳۸۷ به صورت آزمایش اسپلیت پلات با دو فاکتور کود نیتروژن و جمعیت های رازیانه با ۳ تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل پنج سطح کودی ۰، ۴۰، ۸۰، ۱۲۰ و ۱۶۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص و فاکتور فرعی شامل چهار جمعیت رازیانه اصفهان، تهران، یزد و اروپایی ۱۱۴۸۶ بودند.نتایج: تفاوت معنی داری در بین جمعیت ها از لحاظ درصد اسانس دانه، درصد اسانس اندام هوایی، درصد پروتئین دانه، درصد خاکستر دانه و عملکرد دانه مشاهده شد. اثر سطوح مختلف کود نیتروژنه بر درصد اسانس دانه و اسانس اندام هوایی، درصد پروتئین دانه، درصد فیبر دانه و عملکرد دانه معنی دار بود.نتیجه گیری: بیشترین عملکرد دانه در جمعیت های اصفهان و تهران در سطح ۱۶۰ کیلوگرم کود نیتروژنه و بیشترین درصد اسانس دانه در سطح ۴۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص در جمعیت اروپایی ۱۱۴۸۶ حاصل شد. به طور کلی نتایج نشان داد که واکنش جمعیت های مختلف رازیانه به کود نیتروژنه متفاوت بوده و ژنتیک نقش مهمی داشته است.
مقدمه: عوامل محیطی تاثیر آشکاری بر رشد و نمو، عملکرد و کیفیت مواد موثره گیاهان دارویی دارند ، بنابراین مطالعه اثر این عوامل بر روی گیاهان دارویی ضروری به نظر می رسد و در این بین عامل تغذیه و توصیه کودی از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. رازیانه از مهم ترین گیاهان دارویی ایران می باشد که در صنایع داروسازی و آرایشی کاربرد فراوان دارد.هدف: مطالعه تاثیر مقادیر نیتروژن بر خصوصیات کیفی و عملکرد دانه در رازیانه.روش بررسی: این تحقیق در بهار سال ۱۳۸۷ به صورت آزمایش اسپلیت پلات با دو فاکتور کود نیتروژن و جمعیت های رازیانه با ۳ تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل پنج سطح کودی ۰، ۴۰، ۸۰، ۱۲۰ و ۱۶۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص و فاکتور فرعی شامل چهار جمعیت رازیانه اصفهان، تهران، یزد و اروپایی ۱۱۴۸۶ بودند.نتایج: تفاوت معنی داری در بین جمعیت ها از لحاظ درصد اسانس دانه، درصد اسانس اندام هوایی، درصد پروتئین دانه، درصد خاکستر دانه و عملکرد دانه مشاهده شد. اثر سطوح مختلف کود نیتروژنه بر درصد اسانس دانه و اسانس اندام هوایی، درصد پروتئین دانه، درصد فیبر دانه و عملکرد دانه معنی دار بود.نتیجه گیری: بیشترین عملکرد دانه در جمعیت های اصفهان و تهران در سطح ۱۶۰ کیلوگرم کود نیتروژنه و بیشترین درصد اسانس دانه در سطح ۴۰ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص در جمعیت اروپایی ۱۱۴۸۶ حاصل شد. به طور کلی نتایج نشان داد که واکنش جمعیت های مختلف رازیانه به کود نیتروژنه متفاوت بوده و ژنتیک نقش مهمی داشته است.

کلید واژه: رازیانه، نیتروژن، عملکرد، اسانس، پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.