مقاله اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا :

مقاله اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در خرداد و تیر ۱۳۸۹ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۲۳ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما طی زایمان بر پیشرفت زایمان زنان نخست زا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خوردن و آشامیدن
مقاله عسل خرما
مقاله پیشرفت زایمان
مقاله زایمان طولانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: پیشرفت غیرطبیعی زایمان شایعترین علت سزارین است. خوردن و آشامیدن طی زایمان یکی از سیاست ها جهت پیشگیری از زایمان سخت در زنان با حاملگی کم خطر است. امروزه اطلاعات علمی کمی در مورد اثر خوردن و آشامیدن بر پیشرفت زایمان و بهترین ماده غذایی طی زایمان موجود است. این مطالعه با هدف تعیین اثر مصرف خوراکی شربت عسل خرما در طی زایمان، بر پیشرفت زایمان در زنان نخست زا انجام شده است.
روش کار: این مطالعه بصورت کارآزمایی بالینی دوسوکور بر روی ۹۰ زن نخست زا با سن بارداری ۳۷-۴۲ هفته و حاملگی کم خطر مراجعه کننده به بیمارستان امام سجاد (ع) شهرستان شهریار در سال ۱۳۸۶ انجام شد. واجدین شرایط بطور تصادفی به سه گروه مورد (دریافت کننده شربت عسل خرما)، شاهد ۱ (دریافت کننده پلاسبو) و شاهد ۲ (مراقبت معمول) تقسیم شدند. از اتساع دهانه رحم ۴ سانتی متر تا زایمان، گروه شربت عسل خرما و پلاسبو به ترتیب شربت عسل خرما و پلاسبو (ترکیبی از آب، سدیم ساخارین و غلظت دهنده سدیم سی ام سی دریافت کردند و خوردن و آشامیدن گروه مراقبت معمول به جرعه های آب در حد رفع تشنگی محدود شد. اطلاعات به دست آمده شامل پیشرفت طبیعی زایمان و طول مدت زایمان پس از جمع آوری در سه گروه مورد مطالعه با استفاده از آزمونهای آنالیز واریانس یک طرفه، کروسکال والیس و مجذورکای تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: میزان پیشرفت طبیعی زایمان در گروه شربت عسل خرما (۷/۹۶%) بیشتر از دو گروه دیگر شامل گروه پلاسبو (۷/۶۶%) و در گروه مراقبت معمول (۰/۶۰%) بود (p<0.002)، همچنین طول زایمان در گروه شربت عسل خرما (۰/۳۵۱ دقیقه) کوتاهتر از دو گروه دیگر شامل در گروه پلاسبو (۲/۴۸۴) و در گروه مراقبت معمول (۷/۴۷۵) بود (p<0.001).
نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه حاضر مصرف خوراکی شربت عسل خرما می تواند موجب افزایش میزان پیشرفت طبیعی زایمان گردد. مصرف این نوشیدنی طی زایمان ممکن است از زایمان طولانی پیشگیری نماید اما مطالعات بیشتری در این زمینه ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.