اثر شدت زهکشی در دوره های مختلف رشد کلزا به عنوان کشت دوم بعد از برنج (مطالعه موردی: استان گیلان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر شدت زهکشی در دوره های مختلف رشد کلزا به عنوان کشت دوم بعد از برنج (مطالعه موردی: استان گیلان) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر شدت زهکشی در دوره های مختلف رشد کلزا به عنوان کشت دوم بعد از برنج (مطالعه موردی: استان گیلان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شدت زهکشی در دوره های مختلف رشد کلزا به عنوان کشت دوم بعد از برنج (مطالعه موردی: استان گیلان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر شدت زهکشی در دوره های مختلف رشد کلزا به عنوان کشت دوم بعد از برنج (مطالعه موردی: استان گیلان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات آب و خاک ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

یکی از مهم ترین مشکلات برای اجرای کشت دوم کلزا در شالیزارهای استان گیلان، غرقاب بودن این اراضی در نیمه دوم سال است. برای بررسی اثر غرقابی (زهکشی ناکافی) برعملکرد کلزا، یک مطالعه گلدانی با مدت های غرقابی ۲، ۵، ۷ و ۱۰ روز و اعماق ایستابی ۱۰-، ۵-، ۰، ۵+ سانتیمتری از سطح خاک، در سه مرحله رشد گیاه شامل مراحل گیاهچه ای، آغاز گلدهی و ۵۰ درصد گلدهی به صورت طرح فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی مورد آزمایش قرار گرفتند. رقم کلزا در این مطالعه Hyola 308 بود. افزایش مدت غرقابی باعث کاهش معنی دار عملکرد، اجزای عملکرد و صفات گیاهی بجز وزن هزار دانه شد. بطوری که افزایش مدت غرقابی از ۲ روز به ۱۰ روز باعث به ترتیب ۱۹.۲% و ۸% کاهش عملکرد دانه و درصد روغن گردید. هرچند که کاهش عملکرد دانه در سه روز اول چندان چشمگیر نبود ولی به طور متوسط با هر روز افزایش مدت غرقابی از ۲ روز به ۱۰ روز عملکرد دانه و درصد روغن به ترتیب ۰.۹۴ گرم و ۰.۴۴ درصد کاهش یافت. همچنین عملکرد و وزن هزار دانه با کاهش عمق ایستابی از ۵+ به ۱۰- سانتیمتری از سطح خاک افزایش معنی دار یافتند. عملکرد دانه و درصد روغن با کاهش عمق ایستابی تا ۱۰- سانتیمتری خاک به ترتیب ۱۱.۷ و ۷.۴ درصد افزایش یافت. ضمن اینکه به طور متوسط هر سانتیمتر کاهش عمق ایستابی از ۵+ تا ۱۰- سانتیمتری خاک، عملکرد دانه و درصد روغن را به ترتیب ۰.۲۳ گرم و ۰.۱۵ درصد افزایش داد. بین غرقابی در دوره های مختلف رشد از نظر عملکرد و تعداد خورجین ها تفاوت معنی دار وجود نداشت. اما صفات تعداد دانه در خورجین و درصد روغن به غرقابی در مرحله سوم (۵۰% گلدهی) و صفت وزن هزار دانه به غرقابی در مرحله اول (گیاهچه ای) حساس تر نشان داده اند.

کلید واژه: شدت زهکشی، کشت دوم، کلزا، غرقابی، شالیزار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.