مقاله حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس” دارای ۴۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس” :

مقاله حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس” که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در بررسی مسایل اجتماعی ایران (نامه علوم اجتماعی) از صفحه ۱ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: حل منازعات قومی در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه: رسم”خون بری” یا “خون بس”
این مقاله دارای ۴۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خون بس
مقاله خون بری
مقاله خون بها
مقاله خون بست
مقاله خون و چوب
مقاله خون فصل
مقاله منازعات قومی
مقاله خون و کالات
مقاله بختیاری
مقاله ایذه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مقاله حاضر رسم خون بری یا خون بس، به عنوان یکی از روش های سنتی حل منازعات قومی با منشا قتل در میان عشایر بختیاری شهرستان ایذه، مورد مطالعه قرار گرفته است. خون بس مانند دیگر سنت ها و رسم های سرزمین بختیاری نه تنها در ایل های دیگر لر، بلکه در میان دیگر اقوام ایرانی، از جمله عرب ها و بلوچ ها هم با نام ها و عناوین دیگر، رایج است. وجود و رواج رسم خون بس در میان اقوام مختلف، البته به معنای یکسانی آن در تمام جرییات نیست، و به خصوص در آیین برگزاری، میزان غرامت یا خون بها و نوع خون بها تفاوت های قابل ملاحظه ای دیده می شوند، که نشانگر تغییر در این رسم در مناطق مختلف کشور احتمالا بر اساس میزان توسعه یافتگی است. در حالی که از تداوم این رسم در میان اقوام مختلف صحبت می کنیم، نباید فراموش کرد که تحت تاثیر عوامل مختلف، آفتاب عمر این رسم رو به افول است. به همین سبب مطالعاتی از این دست در کنار پرسش های اساسی ملازم با آن، از جهتی تلاشی است برای مستند کردن این رسم قضایی. با توجه به این که پژوهش حاضر به دنبال ادراک معنایی است، از روش پژوهش کیفی استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهند که علی رغم وجود تشکیلات حقوقی و قضایی مدرن، بسیاری از خانواده های جامعه عشایری شهرستان ایذه ترجیح می دهند منازعات ناشی از قتل را از طریق رسم خون بس فیصله دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.