بررسی اثر پتانسیل اسمزی آب و رطوبت خاک بر جوانه زنی بذر و سبز شدن گیاهچه اکوتیپ های مختلف خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) (مقاله کوتاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پتانسیل اسمزی آب و رطوبت خاک بر جوانه زنی بذر و سبز شدن گیاهچه اکوتیپ های مختلف خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) (مقاله کوتاه) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پتانسیل اسمزی آب و رطوبت خاک بر جوانه زنی بذر و سبز شدن گیاهچه اکوتیپ های مختلف خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) (مقاله کوتاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پتانسیل اسمزی آب و رطوبت خاک بر جوانه زنی بذر و سبز شدن گیاهچه اکوتیپ های مختلف خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) (مقاله کوتاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پتانسیل اسمزی آب و رطوبت خاک بر جوانه زنی بذر و سبز شدن گیاهچه اکوتیپ های مختلف خردل وحشی (.Sinapis arvensis L) (مقاله کوتاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش علف های هرز

تعداد صفحات :۸

در این پژوهش تاثیر مقادیر مختلف پتانسیل اسمزی آب و نیز تنش خشکی وارده از طریق نوسانات مقدار آب خاک بر جوانه زنی بذر خردل وحشی مورد بررسی قرارگرفت. بذرها از چهار منطقه (استان های فارس، آذربایجان غربی، خوزستان و مازندران) جمع آوری گردیدند. تاثیر پتانسیل های اسمزی آب در هفت سطح (۰، ۰.۰۱-، ۰.۰۵-، ۰.۱-، ۰.۲۵-، ۰.۵- و ۱.۵- مگا پاسکال) بر جوانه زنی بذر چهار اکوتیپ بررسی شد. همچنین تاثیر تغییرات مقدار آب خاک و کاهش آن از حد ظرفیت مزرعه تا یک سوم و یک ششم و بازگشت مجدد آن به حد ظرفیت مزرعه بر سبز شدن گیاهچه های این علف هرز بررسی گردید. نتایج نشان دادند که بذر اکوتیپ های مورد بررسی در پتانسیل اسمزی صفر مگاپاسکال جوانه زنی بیشتری دارا بودند و با کاهش پتانسیل اسمزی آب جوانه زنی کاهش یافت. مقدار و روند این کاهش در بین اکوتیپ ها تفاوت هایی نشان داد. اکوتیپ ها در رطوبت زیاد خاک (در حد ظرفیت مزرعه) بیشترین جوانه زنی را داشتند و با کاهش مقدار رطوبت جوانه زنی کاهش یافت. تنش خشکی خفتگی را در بذرها القا کرد و از رویش بذرها پس از بازگشت مقدار آب خاک به حد ظرفیت مزرعه جلوگیری نمود.

کلید واژه: خردل وحشی، تنش خشکی، اکولوژی جوانه زنی بذر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.