اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید رزمارینیک بر کاهش اکسیداسیون LDL در محیط برون تنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۸

مقدمه: اکسیداسیون چربی ها از جمله LDL نقش مهمی در ایجاد آترواسکلروز دارد. مواد اکسیدان موجود در مواد غذایی با اکسیداسیون LDL منجر به ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز می شود و مواد آنتی اکسیدان در جیره غذایی مانند ویتامین E و اسید رزمارینیک می تواند با مهار اکسیداسیون LDL از ایجاد و پیشرفت آترواسکلروز جلوگیری کند.هدف: بررسی اثر اسید رزمارینیک بر اکسیداسیون LDL سرم ناشی از سولفات مس به صورت برون تنی(In vitro) .مواد و روش ها: از افراد سالم بعد از یک شب ناشتایی نمونه خون تهیه شد و LDL سرم جدا شده در گروه های کنترل، اکسید شده با مس و اسید رزمارینیک با غلظت های ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میکرومولار مطالعه شد. برای بررسی اکسیداسیون LDL مقدار دی انهای کونجوگه و MDA (مالون دی آلدئید) تشکیل شده اندازه گیری شد و آثار غلظت های مختلف اسید رزمارینیک بر مهار اکسیداسیون LDL سرم بررسی شد.نتایج: نتایج بدست آمده نشان می دهد که اسید رزمارینیک باعث کاهش اکسیداسیون LDL سرم می شود، بطوری که میزان MDA (مالون دی آلدئید) تشکیل شده بر اساس غلظت اسید رزمارینیک بترتیب ۳۱.۸، ۳۶.۷ و ۵۰.۳ درصد کاهش یافت. اثر مهاری اسید رزمارینیک بر اکسیداسیون LDL متناسب با غلظت است (۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میکرومولار).نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان می دهد که اسید رزمارینیک با غلظت های ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میکرومولار به طور معنی داری باعث جلوگیری از اکسیداسیون LDL می شود و با بررسی های بیشتر این ترکیبت ممکن است آثار مشابهی در درون تنی (In Vivo) داشته باشد.

کلید واژه: اسید رزمارینیک، اکسیدان ها، کلسترول، ال دی ال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.