مقاله تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن :

مقاله تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علوم رفتاری از صفحه ۱۴۹ تا ۱۵۴ منتشر شده است.
نام: تاثیر مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مصاحبه انگیزشی
مقاله خودکارآمدی
مقاله سبک زندگی
مقاله اضافه وزن
مقاله چاقی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: این مطالعه به منظور تعیین اثربخشی مصاحبه انگیزشی بر خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن در مردان انجام شد.
روش: پژوهش حاضر مطالعه ای تجربی با طرح پیش آزمون – پس آزمون با گروه کنترل است که در زمان های مختلف روی ۴۰ نفر با مشکل اضافه وزن و چاقی (نمایه توده بدنی بیش از ۲۵) در شرکت پلی آکریل شهر اصفهان در سال ۸۸-۱۳۸۷ اجرا شد. افراد از طریق نمونه گیری تصادفی انتخاب و به طور تصادفی در دو گروه آزمایش (۲۰ نفر) و کنترل (۲۰ نفر) قرار گرفتند. مداخله شامل پنج جلسه مصاحبه انگیزشی گروهی، به همراه برنامه کنترل وزن به گروه آزمایش ارایه شد. داده های به دست آمده از طریق پرسش نامه کارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن، با استفاده از آزمون های آماری آنالیز کوواریانس و T وابسته مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نمره گروه دریافت کننده مصاحبه انگیزشی نسبت به گروه کنترل، در مقیاس خودکارآمدی کلی سبک زندگی مربوط به وزن (P=0.0001) و همه خرده مقیاس های آن شامل دسترسی به مواد غذایی (P=0.0001)، فشارهای اجتماعی (P=0.0001)، ناراحتی جسمانی (P=0.006)، هیجانات منفی (P=0.002) و فعالیت های مثبت و سرگرم کننده (P=0.0001)، به طور معنی داری بیشتر بود.
نتیجه گیری: افزودن مصاحبه انگیزشی به برنامه های کنترل وزن معمول می تواند خودکارآمدی سبک زندگی مربوط به وزن را به عنوان شاخص پیش بینی کننده کاهش وزن، افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.