مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD :

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران) از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ارقام و ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس با استفاده از نشانگر ملکولی RAPD
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق نشانگرهای مولکولی راپید (RAPD) برای تعیین تنوع و خویشاوندی ۳۰ نمونه شامل ۲۹ رقم و ژنوتیپ آلبالو و آلبالو گیلاس، و یک درخت محلب به عنوان نمونه خارج از گروه، مورد استفاده قرار گرفت. تعداد ۱۰۰ آغازگر تصادفی در انجام واکنش PCR روی DNA های استخراج شده از برگ آزمایش شد که ۱۷ آغازگر نوارهای چند شکل تولید نمودند. آغازگرهای انتخاب شده در مجموع ۲۳۳ نوار در کل نمونه ها تکثیر کردند که از بین آنها ۲۱۴ نوار چند شکل بودند. تجزیه کلاستر ارقام و ژنوتیپ ها بر اساس ضریب تشابه دایس و به روش UPGMA انجام گرفت. محدوده تشابه ژنتیکی آلبالوها و آلبالو گیلاس ها بین ۴۰/۰ تا ۹۱/۰ بدست آمد. بیشترین تشابه ژنتیکی بین دو ژنوتیپ آلبالو که از باغات همدان از یک محل جمع آوری شدند، و کمترین تشابه بین یک ژنوتیپ آلبالوگیلاس واقع در کلکسیون درختان میوه کمال شهر کرج و یک ژنوتیپ آلبالو که از باغات هشتگرد جمع آوری شده بود، به دست آمد. ژنوتیپ محلب با دارا بودن کمترین شباهت ژنتیکی (۳۶/۰) از ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس جدا گردید. در تجزیه خوشه ای، نمونه ها در حد تشابه ۸۰/۰ در ۱۵ گروه جای گرفتند. گروه بندی نمونه های آلبالو در اغلب موارد با مناطق جمع آوری آنها مطابقت خوبی نشان داد که نشان دهنده زمینه ژنتیکی نزدیک به هم در نمونه های یک منطقه به دلیل نحوه ی معمول تکثیر بذری آلبالو در ایران است. نمونه های آلبالو گیلاس از نمونه های آلبالو جدا شده و تقریبا هر یک در گروه های جداگانه قرار گرفتند. ضریب کوفنتیکی بین ماتریس تشابه و دندروگرام در حد ۹۲/ r = 0بدست آمد که نمایانگر برازش مناسب دندروگرام به ماتریس تشابه بوده است. این آزمایش نشان داد که نشانگر RAPD برای بررسی تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های آلبالو و آلبالو گیلاس یک تکنیک موثر و مفید است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.