اثراستفاده همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم (پری مالاک و کمین) بر عملکرد جوجه های گوشتی با جیره های بر پایه گندم و جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثراستفاده همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم (پری مالاک و کمین) بر عملکرد جوجه های گوشتی با جیره های بر پایه گندم و جو دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثراستفاده همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم (پری مالاک و کمین) بر عملکرد جوجه های گوشتی با جیره های بر پایه گندم و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثراستفاده همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم (پری مالاک و کمین) بر عملکرد جوجه های گوشتی با جیره های بر پایه گندم و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثراستفاده همزمان پروبیوتیک و مولتی آنزیم (پری مالاک و کمین) بر عملکرد جوجه های گوشتی با جیره های بر پایه گندم و جو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشکی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۲۰

هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر استفاده همزمان آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی بود. این آزمایش به مدت ۴۵ روز و با استفاده از ۴۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس ۳۰۸ به صورت آزمایش فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی، در ۶ تیمار، ۴ تکرار و ۲۰ قطعه جوجه در هر تکرار انجام گردید. جیره های غذایی بر پایه گندم و جو، برای همه گروه های آزمایشی ثابت در نظر گرفته شد. آنزیم مورد استفاده در سه سطح (سطح صفر، نصف سطح توصیه شده و سطح توصیه شده (۵۰۰ گرم) ) و پروبیوتیک مورداستفاده در دو سطح (سطح صفر، سطح توصیه شده) به کاربرده شدند. در سن ۴۵ روزگی، جوجه ها برای آخرین بار وزن کشی شده و وزن زنده هر تیمار مشخص گردید. سپس از هر تکرار دو نمونه (جوجه) که از نظر وزن زنده میانگین هر تیمار را داشتند، به منظور بررسی صفات لاشه و خصوصیات قسمت های مختلف روده ذبح گردیدند. نتایج حاصله از آزمایش نشان داد که در کل دوره آزمایش (۴۵-۱ روزگی) آنزیم مورد استفاده در سطح توصیه شده به طور معنی داری باعث افزایش میانگین وزن بدن و بهبود ضریب تبدیل غذایی شده است (p<0.05). استفاده از پروبیوتیک نیز به صورت معنی داری باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی گردید .(p<0.05) استفاده از آنزیم و پروبیوتیک در مصرف خوراک تفاوت معنی داری نداشت. افزایش درصد لاشه نیز در مورد اثر اصلی آنزیم، پروبیوتیک و استفاده همزمان آنها اختلاف معنی دار نشان داد .(p<0.05) اما در درصدهای ران و سینه تفاوت معنی داری مشاهده نشد. همچنین درصد چربی محوطه بطنی در استفاده همزمان از آنزیم و پروبیوتیک کاهش یافت .(p<0.05) اما کاهش درصدهای مربوط به کبد، دئودنوم و طول ژئوژنوم تنها در زمان استفاده از آنزیم تفاوت معنی دار نشان داد .(p<0.05)به طور کلی استفاده از آنزیم و پروبیوتیک به تنهایی به دلیل تاثیر مطلوب بر ضریب تبدیل غذایی، قابل توصیه است اما استفاده همزمان آنها تاثیر مطلوب تری بر عملکرد پرنده نداشت.

کلید واژه: آنزیم، پروبیوتیک، جوجه گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.