مطالعه تاثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه تاثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه تاثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه تاثیر سالیسیلیک اسید بر مقاومت و القای تنش اکسیداتیو در گیاه ریحان سبز (.Ocimum basilicum L) تحت تنش شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی
تعداد صفحات :۱۴
تحقیقات نشان داده است که سالیسیلیک اسید سبب ایجاد مقاومت در گیاهان نسبت به تنش های محیطی (گرما، سرما، خشکی و شوری) می شود. در این تحقیق، اثر سالیسیلیک اسید بر پراکسیداسیون لیپیدها، قندها و عناصر سدیم و پتاسیم در برگ و در ریشه گیاه ریحان سبز تحت تنش شوری بررسی شد. گیاهان مورد آزمایش پس از کاشت در گلدان و رسیدن به مرحله ۴ برگی، با سالیسیلیک اسید در ۳ سطح (۰، ۰.۱ و ۰.۰۱ میلی مولار) به مدت ۵ روز و شوری در ۳ سطح (۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار سدیم کلرید) به مدت ۵ روز تیمار شدند. مقدار پراکسیداسیون لیپیدهای غشا در برگ و ریشه در تیمار با سالیسیلیک اسید و شوری با غلظت ۱۰۰ میلی مولار کاهش معنی داری داشت. در تیمار با شوری ۲۰۰ میلی مولار مقدار مالون دی آلدئید ریشه افزایش معنی داری داشت و با افزایش تنش شوری مقدار قند نیز در برگ افزایش معنی داری نشان داد. در تیمار همزمان شوری و سالیسیلیک اسید، در شوری ۱۰۰ میلی مولار، میزان قند کاهش معنی دار و در شوری ۲۰۰ میلی مولار افزایش معنی داری داشت. مقدار سدیم برگ در شوری افزایش و در تیمار سالیسیلیک اسید نسبت به گیاه شاهد کاهش یافت. میزان سدیم در تیمار همزمان سالیسیلیک اسید و تنش شوری با غلظت های ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار، کاهش معنی داری نشان داد. میزان پتاسیم برگ در تنش شوری کاهش معنی داری یافت. تیمار همزمان سالیسیلیک اسید و شوری باعث کاهش معنی دار پتاسیم برگ شده، مقدار پتاسیم ریشه نیز کاهش یافت که نشان دهنده بهبود اثر شوری در حضور سالیسیلیک اسید است.
کلید واژه: ریحان سبز (.Ocimum basilicum L)، سالیسیلیک اسید، شوری
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.