مقاله کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان :

مقاله کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۴۹ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: کاربرد زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برق در حوزه آبخیز اورازان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زمین آمار
مقاله عمق برف
مقاله چگالی برف‏
مقاله واریوگرام
مقاله طالقان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این مطالعه در منطقه ای به مساحت ۲۷۰۶ هکتار در طالقان، به منظور بررسی کارآیی روش زمین آمار در برآورد عمق و چگالی برف انجام گرفت. روش نمونه گیری به صورت تصادفی- سیستماتیک انتخاب و تعداد ۹۸ عدد نمونه با شروع تصادفی در ارتفاعات گوناگون در بهمن ماه ۱۳۸۶ با فاصله نمونه گیری مساوی با فاصله ۱۰۰ متر برداشت شد. در هر نقطه عمق و چگالی برف اندازه گیری شده و واریوگرام با استفاده از ۹۸ نقطه اندازه گیری شده، رسم شد. واریوگرام به دست آمده، نشان داد که مناسب ترین مدل واریوگرام از نوع کروی در رابطه با عمق و چگالی برف است. به گونه ای که واریوگرام عمق برف دارای اثر قطعه ای ۰۰۰۱۰، سقف ۰۰۵ و دامنه تاثیر ۱۸۶ متر بوده و واریوگرام چگالی برف دارای اثر قطعه ای ۰۱۰۳، سقف ۰۰۴۸۵ و دامنه تاثیر ۷۳۶۸ متر است. واریانس تصادفی نمونه ها در رابطه با عمق برف کم بوده و برآورد مناسبی از عمق برف را نشان می دهد. در حالی که در مورد چگالی برف واریانس تصادفی نمونه ها زیاد بوده و برآورد مناسبی از چگالی برف را نشان نمی دهد. برآورد مقادیر عمق و چگالی برف با تحلیل واریوگرام به دست آمده، به روش کریجینگ معمولی انجام گرفت و نشان داد که روش زمین آمار با تحلیل واریوگرام به روش کریجینگ برای عمق برف و چگالی برف مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.