اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات اسانس و عصاره میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی ویژگی های کیفی انگور طی دوره انبارداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)

تعداد صفحات :۱۴

استفاده از ترکیبات طبیعی نظیر اسانس ها و عصاره های گیاهی راهبرد مناسبی در کنترل پوسیدگی های پس از برداشت و به تاخیر انداختن پیری بافت های گیاهی معرفی شده است. این مطالعه با هدف بررسی اثرات اسانس (به روش تدخینی) و عصاره میخک (به روش غوطه وری) روی کنترل پوسیدگی و برخی ویژگی های کیفی انگور بی دانه سفید طی انبارداری انجام شد. خوشه های انگور پس از تیمار با غلظت های مختلف اسانس (۰،‏ ۵۰،‏ ۱۰۰،‏ ۱۵۰،‏ ۳۰۰ و ۴۵۰ میکرولیتر در لیتر) و عصاره میخک (۰،‏ ۱۵۰،‏ ۳۰۰،‏ ۴۵۰ و ۶۰۰ میکرولیتر در لیتر) به مدت ۴۰ روز در دمای ۱ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. اسانس میخک در غلظت های مختلف،‏ پوسیدگی،‏ تلفات آب،‏ تجمع مواد جامد محلول،‏ چروکیدگی و قهوه ای شدن چوب خوشه،‏ قهوه ای شدن و ریزش حبه را طی مدت انبارداری کاهش داد. همچنین سرعت کاهش محتوای فنل کل،‏ کاهش اسیدیته و نرم شدن حبه ها را به تاخیر انداخت و نهایتا موجب افزایش مدت نگهداری میوه ها شدند. غلظت های کم تردر افزایش عمر انباری مفیدتر ارزیابی شدند. کاربرد عصاره میخک با توجه به کنترل ضعیف تر پوسیدگی و نیز وقوع کاهش آب و قهوه ای شدن چوب خوشه در تمامی غلظت های به کار رفته،‏ علی رغم ویژگی های مفید آن طی مدت انبارداری به عنوان راه کاری تجاری برای افزایش انبارمانی انگور قابل توصیه نیست.

کلید واژه: انگور بی دانه سفید، عمر پس از برداشت، ترکیبات طبیعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.