بررسی عوامل موثر بر میزان حاملگی و سقط ناشی از تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم از مردان مبتلا به عقیمی انسدادی و غیرانسدادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر میزان حاملگی و سقط ناشی از تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم از مردان مبتلا به عقیمی انسدادی و غیرانسدادی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر میزان حاملگی و سقط ناشی از تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم از مردان مبتلا به عقیمی انسدادی و غیرانسدادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر میزان حاملگی و سقط ناشی از تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم از مردان مبتلا به عقیمی انسدادی و غیرانسدادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر میزان حاملگی و سقط ناشی از تزریق داخل سیتوپلاسمی اسپرم از مردان مبتلا به عقیمی انسدادی و غیرانسدادی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: تزریق اسپرم مردان عقیم به داخل تخمک همسرانشان (ICSI)، تحولی شگرف در درمان این بیماران ایجاد نموده است. در مطالعه ما، عوامل موثر بر پیامد ICSI شامل نحوه برداشت اسپرم، بافت شناسی بیضه، سن و آزمایشات هورمونی مرد و زن، تعداد تخمک ‌های برداشت شده، و تعداد جنین های منتقل شده بررسی شد.روش بررسی: در این مطالعه کوهورت گذشته نگر، ۲۴۶ بیمار عقیم شامل ۵۲ بیمار مبتلا به عقیمی انسدادی (OA) و ۱۹۴ بیمار مبتلا به عقیمی غیر انسدادی (NOA) بررسی شدند. برداشت اسپرم به روش TESE یا PESA همراه باICSI و القاء تخمک گذاری به روش Long protocol صورت گرفت. ۴۸ ساعت پس از انجام ICSI، جنین‌ های تقسیم شده به حفره رحمی انتقال داده شدند.یافته ‌ها: میزان حاملگی کلینیکال در بیماران مبتلا به OA بیشتر از بیماران مبتلا به NOA بود (۲۱.۱ درصد در مقابل ۱۰.۸ درصد، p<0.05). سن و FSH سرمی زن در هر دو گروه بیماران با میزان حاملگی رابطه داشت (p<0.001). در بیماران مبتلا به NOA تعداد تخمک ‌های برداشت شده و تعداد جنین ‌های منتقل شده با وقوع حاملگی مرتبط بود (p<0.05).نتیجه‌ گیری: ICSI می‌ تواند شانس قابل قبولی برای باروری در مردان عقیم ایجاد کند. بالاتر بودن میزان موفقیت در بیماران OA می ‌تواند نشان دهنده کیفیت بهتر اسپرم در این افراد باشد. بررسی هورمون ‌ها و نمونه‌ گیری بافتی مردان در پیش آگهی حاملگی موثر نیستند.

کلید واژه: عقیمی انسدادی، عقیمی غیرانسدادی، ICSI، میزان حاملگی کلینیکال

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.