بهینه سازی تولید مربای کم کالری «به» با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی تولید مربای کم کالری «به» با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی تولید مربای کم کالری «به» با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی تولید مربای کم کالری «به» با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی تولید مربای کم کالری «به» با استفاده از شیرین کننده مصنوعی استویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: «به»، روش سطح پاسخ، شیرین کننده استویا، مربای کم کالری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.