مقاله مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی :

مقاله مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در مجله علوم و مهندسی آبخیزداری ایران از صفحه ۴۱ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه تولید رواناب و رسوب در تیمارهای مختلف کاربری کشاورزی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تولید رسوب
مقاله ضریب رواناب
مقاله کرت آزمایشی
مقاله مدیریت اراضی کشاورزی
مقاله حوزه آبخیز دودانگه و استان مازندان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اندازه گیری فرسایش خاک و بررسی عوامل کنترل کننده آن تحت شرایط طبیعی و یا آزمایشگاهی با استفاده از کرت های دایمی یا موقتی بسیار مفید می باشند. در پژوهش حاضر که در اراضی کشاورزی روستای رسکت در منطقه دودانگه شهرستان ساری به انجام رسید، رواناب و رسوب ناشی از رگبارهای منفرد در مقیاس کرت و تحت سناریوهای مدیریت اراضی مختلف اندازه گیری و مقایسه گردید. برای این منظور تعداد ۱۰ کرت به ابعاد ۲×۱۲۵ متر با ۵ تیمار مختلف و ۲ تکرار برای هر یک از تیمارهای کشت نواری (گندم و گیاهان علوفه ای)، کشت با شخم روی خط تراز، تراس بندی، کشت با شخم در جهت شیب و دامنه شاهد با پوشش خودرو و بدون اعمال شخم در نظر گرفته شد. نتایج ۹ رخداد بارش منجر به تولید رواناب و رسوب نشان داد که بیش ترین مجموع مقدار رسوب در دوره پژوهش در کرت با شخم در جهت شیب و به مقدار ۱۵۶ گرم در متر مربع به دست آمده است. هم چنین کشت روی تراس با میزان رسوب ۶۲ گرم در متر مربع کم ترین تولید رسوب در دوره پژوهش را به همراه داشته است. بیش ترین مقدار ضریب رواناب مربوط به تیمار شاهد بدون اعمال شخم (%۲۱۲۴) و کمترین ضریب رواناب مربوط به تیمار کشت روی تراس (%۷۰۸) بوده است. هم چنین نتایج نشان داد که مراحل شخم کرت ها، اوایل رشد و تا حدودی در مرحله برداشت محصول، حساس ترین مواقع از لحاظ تولید رسوب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.