مقاله اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان :

مقاله اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۵۹ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: اثر حفاظتی کدو (.Cucurbita pepo L) بر آسیب کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلوکسان منوهیدرات
مقاله دیابت
مقاله کدو
مقاله کبد
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: دیابت یک ناهنجاری متابولیکی است که با هیپرگلیسمی ناشی از نقص در ترشح و عمل انسولین و یا هر دو مشخص می گردد. کدو در طب سنتی ایران برای درمان دیابت توصیه شده است. در این مطالعه اثر پودر کدو بر فعالیت آنزیم های کبدی در موش های صحرایی دیابتی شده با آلوکسان مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: در این مطالعه مداخله ای ۲۸ سر موش صحرایی نر بطور تصادفی به چهار گروه کنترل غیردیابتی، کنترل دیابتی، دیابتی تیمار شده با۱g/kg پودر کدو و دیابتی تیمار شده با ۲g/kg پودر کدو تقسیم شدند. القا دیابت در رات ها با تزریق درون صفاقی آلوکسان منوهیدرات انجام شد. تیمار حیوانات به مدت ۴ هفته و به صورت گاواژ انجام گرفت. پس از اتمام مدت آزمایش خون گیری به عمل آمد و میزان آنزیم های کبدی (ALT, AST, ALP) بررسی گردید. از بافت های کبد همه گروه ها نیز مقاطعی تهیه و مورد بررسی بافت شناسی قرار گرفت. داده ها به کمک آزمون آنالیز واریانس یک راهه تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: نتایج حاکی از افزایش معنی دار آنزیم های کبدی (ALT, AST, ALP) در موش های صحرایی دیابتی نسبت به سایر گروه ها بود و تیمار با پودر کدو در موش های صحرایی دیابتی شده موجب کاهش معنی داری در سطح آنزیم های فوق در مقایسه با گروه کنترل دیابتی گردید (۰۵/۰>P). بررسی بافت شناسی بر روی نمونه های بافتی کبد و مصرف کدو باعث کاهش درجه التهاب کبد در گروه دیابتی گردید.
نتیجه گیری: این گیاه به دلیل مهار آسیب کبدی ناشی از دیابت، می تواند در افراد دیابتی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.