مقاله تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی :

مقاله تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۴۹ تا ۵۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر پروبیوتیک بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی تحت شرایط نرمال و تنش گرمایی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس گرمایی
مقاله پروبیوتیک
مقاله عملکرد جوجه های گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آزمایشی به منظور بررسی اثرات پروبیوتیک (آسپرژیلوس اریزا، ساکارومایسس سرویزا و پریمالاک) در شرایط نرمال و تنش گرمایی بر عملکرد جوجه های گوشتی صورت گرفت. تعداد ۷۶۸ قطعه جوجه گوشتی از سویه راس ۳۰۸ در ۴۸ واحد آزمایشی (۴ تیمار با ۶ تکرار و ۱۶ قطعه در هر تکرار) در قالب طرح بلوکهای کاملا تصادفی با قرار گرفتن در دو بلوک تحت تنش گرما و شرایط نرمال استفاده شد. جیره های غذایی مورد استفاده در آزمایش، بر اساس احتیاجات غذایی جوجه های گوشتی (سویه راس ۳۰۸) در سن ۲۱- ۱ و ۴۲- ۲۲ روزگی و با مقادیر معین مواد افزودنی تهیه گردید. صفاتی که اندازه گیری گردید شامل افزایش وزن بدن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل غذایی و ترکیبات لاشه پرنده گان بود و جوجه ها به صورت آزاد به آب و جیره دسترسی داشتند. جوجه از هر تیمار به طور تصادفی جهت کشتار انتخاب گردید. مواد افزودنی پروبیوتیک سبب بهبود عملکرد جوجه های گوشتی نگردید ولی وزن لاشه و راندمان لاشه را به طور معنی داری کاهش داد (۰۵/۰>P). مقدار خوراک مصرفی، تلفات جوجه ها، میانگین وزن زنده و ضریب تبدیل غذایی برای جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرما کاهش معنی داری نشان نداد ولی وزن لاشه به طور معنی دار کاهش یافت (۰۵/۰>P). بر اساس نتایج حاصل پروبیوتیک تاثیری بر عملکرد جوجه های گوشتی نداشت ولی استرس گرمایی سبب کاهش وزن لاشه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.