بررسی دموگرافیک ریزش موی اسکاری نوتروفیلیک در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان رازی تهران طی سال های ۱۳۸۸- ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دموگرافیک ریزش موی اسکاری نوتروفیلیک در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان رازی تهران طی سال های ۱۳۸۸- ۱۳۸۴ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دموگرافیک ریزش موی اسکاری نوتروفیلیک در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان رازی تهران طی سال های ۱۳۸۸- ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دموگرافیک ریزش موی اسکاری نوتروفیلیک در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان رازی تهران طی سال های ۱۳۸۸- ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دموگرافیک ریزش موی اسکاری نوتروفیلیک در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان رازی تهران طی سال های ۱۳۸۸- ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پوست و زیبایی

تعداد صفحات :۵

زمینه و هدف: آلوپسی سیکاترسیل با تخریب پایدار واحد پیلوسباسه مشخص می شود که به ریزش موی برگشت ناپذیر منجر می شود و دو نوع اولیه و ثانویه دارد. نوع اولیه بر اساس اینفیلترای التهابی غالب در بافت شناسی به سه دسته نوتروفیلیک، لنفوسیتیک و مختلط تقسیم می شود. دکالونس فولیکولیت، دایسکتینگ سلولیت و آکنه کلوئیدالیس سه زیرگروه آلوپسی سیکاتریسیل اولیه نوتروفیلیک هستند. در این مطالعه فراوانی هر یک از این سه زیرگروه و تفکیک سنی و جنسی آن ها بررسی شده است.روش اجرا: این مطالعه مقطعی گذشته نگر روی بیماران با تشخیص بالینی و تایید بافت شناسی آلوپسی سیکاتریسیل اولیه نوتروفیلیک مراجعه کننده به درمانگاه پوست بیمارستان رازی طی سال های ۸۸- ۱۳۸۴ صورت گرفت.یافته ها: از ۱۳۵ بیمار با میانگین سنی ۳۲±۱۰.۶ سال، %۷۱.۹ مرد و %۲۸.۱ زن بودند. انواع بیماری شامل دکالونس فولیکولیت (%۷۲.۶) با میانگین سنی ۳۱.۸۹ سال، دایسکتینگ سلولیت (%۲۵.۰) با میانگین سنی ۳۲.۴ سال و تنها ۲ مورد (%۱.۵) آکنه کلوئیدالیس با میانگین سنی ۵۲ سال بودند. میانگین دوره بیماری در کل بیماران ۴.۲±۳.۹ (میانگین ۴.۰۳ سال در بیماران مرد و ۴.۷ سال در بیماران زن) بود. میانگین دوره بیماری در دکالونس فولیکولیت ۴.۷ سال، در دایسکتینگ سلولیت ۱.۹ سال و در آکنه کلوئیدالیس ۱۷.۵ سال بود.نتیجه گیری: آلوپسی سیکاتریسیل نوع نوتروفیلیک در مردان و در دهه سوم عمر شایع تر است و دکالونس فولیکولیت شایع ترین آن ها می باشد.

کلید واژه: آلوپسی، آلوپسی سیکاتریسیل، شیوع، دکالونس فولیکولیت، دایسکتینگ سلولیت، آکنه کلوئیدالیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.