توزیع فراوانی علل اختلالات بینائی در افراد بالای ۴۰ سال مراجعه کننده به درمانگاه چشم بیمارستان علوی طی سال های ۸۵-۱۳۸۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توزیع فراوانی علل اختلالات بینائی در افراد بالای ۴۰ سال مراجعه کننده به درمانگاه چشم بیمارستان علوی طی سال های ۸۵-۱۳۸۴ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توزیع فراوانی علل اختلالات بینائی در افراد بالای ۴۰ سال مراجعه کننده به درمانگاه چشم بیمارستان علوی طی سال های ۸۵-۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توزیع فراوانی علل اختلالات بینائی در افراد بالای ۴۰ سال مراجعه کننده به درمانگاه چشم بیمارستان علوی طی سال های ۸۵-۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توزیع فراوانی علل اختلالات بینائی در افراد بالای ۴۰ سال مراجعه کننده به درمانگاه چشم بیمارستان علوی طی سال های ۸۵-۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: اختلال بینائی شامل کاهش دید خفیف تا کوری کامل می باشد که در بررسی های مختلف در سراسر جهان بر اساس تعاریف مختلف نتایج نسبتا متفاوتی بدست آمده است. با توجه به اینکه بعضی از علل کوری در مراحل اولیه قابل پیشگیری و بهبود می باشند با انجام چنین مطالعاتی می توان کمک شایانی به مسائل اجتماعی و بهداشتی جامعه کرد. هدف از مطالعه حاضر تعیین علل اختلالات بینایی در افراد بالای ۴۰ سال می باشد.روش کار: این مطالعه از نوع توصیفی – مقطعی بود که در آن ۳۰۰ بیمار مورد مطالعه قرار گرفت که بالای ۴۰ سال سن داشته و اختلال دید در حد شمارش انگشتان یا بدتر داشتند. اطلاعات مربوط به این بیماران در پرسشنامه ها درج گردید و تشخیص بیماری توسط پزشک متخصص داده شد. داده های جمع آوری شده با استفاده از روشهای آمار توصیفی و تحلیلی و با استفاده از نرم افزار SPSS مورد آنالیز آماری قرار گرفتند.یافته ها: پنجاه و هفت درصد مراجعه کنندگان مرد و بقیه زن بودند. ۴۱% شهری و ۵۹% روستائی بودند. شایعترین علت اختلال بینائی در این مطالعه کاتاراکت (۵۷%) و در مراحل بعدی گلوکوم اولیه (۱۶%)، یووئیت (۶%)، بیماری قرنیه (۶%)، دژنرسانس سنی ماکولا (۴.۳۳%)، رتینوپاتی دیابتی (۴%) و عیوب انکساری (نزدیک بینی ۴%) قرار داشتند و انسداد ورید مرکزی شبکیه با ۰.۶۶% کمترین شیوع را داشت. بیماریهای شبکیه با ۱۵% در رده سوم علل عمده اختلال بینائی قرار داشتند.کاتاراکت در آقایان ۴۳.۹% و در خانم ها ۷۴.۴% علل اختلال بینائی را تشکیل می داد. گلوکوم با (۲۴.۶%) دومین علت شایع اختلال بینائی در مردان و در زنان با ۴.۷% سومین علت شایع را تشکیل می داد و نسبت به مردان از شیوع خیلی کمتری برخوردار بود.نتیجه گیری: در این مطالعه همانند سایر مطالعات جهانی، کاتاراکت شایعترین علت اختلال بینائی و گلوکوم دومین علت شایع بود. در این مطالعه میزان شیوع گلوکوم در مردان بمراتب بیشتر از زنان بود که به نظر می رسد با توجه به حساس بودن خانمها به وضعیت سلامتی خود زمان مراجعه به چشم پزشک زودتر از مردان بوده و با توجه به اینکه اگر گلوکوم در مراحل اولیه تشخیص داده شود با درمانهای مناسب می توان بیماری را کنترل کرد و مانع از کوری غیر قابل برگشت شد.

کلید واژه: اختلال بینائی، کاتاراکت، اردبیل، گلوکرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.