مقاله تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو :

مقاله تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۹۷ تا ۱۰۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر آنزیم های بتاگلوکاناز و زایلاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم
مقاله جو
مقاله جوجه گوشتی
مقاله گندم
مقاله عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق تاثیر تغذیه جیره های بر پایه گندم و جو به همراه چهار نوع آنزیم تجارتی دارای فعالیت زایلاناز و بتاگلوکاناز بر عمکرد رشد و برخی از خصوصیات دستگاه گوارش جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. جیره های حاوی آنزیم با جیره های حاوی گندم و جو و یا ذرت بدون آنزیم مقایسه شدند. در کل تعداد ۲۳۴ جوجه گوشتی نر یک روزه (سویه راس ۳۰۸) به ۶ تیمار، ۳ تکرار و ۱۳ جوجه به ازای هر واحد آزمایشی اختصاص داده شد. همه داده ها در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی آنالیز شدند. در کل دوره، افزودن تمامی آنزیم ها به جیره بر پایه گندم و جو مشابه با جیره بر پایه ذرت افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی جوجه ها را به طور معنی داری (۰.۰۵>P) نسبت به جیره بر پایه گندم و جو بدون آنزیم بهبود بخشیدند. نتایج نشان داد که مکمل آنزیمی تاثیر معنی داری روی وزن نسبی پانکراس، کبد، سنگدان، طول و وزن نسبی دودونوم، ژژونوم، ایلیوم، سکوم و کولون ندارد، اما افزودن آنزیم به در ۴۲ روزگی جیره بر پایه گندم و جو وزن نسبی چربی بطنی را بطور معنی داری (۰.۰۵>P) افزایش داد. بطور کلی به نظر می رسد که ترکیب گندم و جو یک جایگزین مناسب برای ذرت در جیره جوجه های گوشتی می باشد. همچنین پرنده گان تغذیه شده با مکمل آنزیمی در کل دوره از لحاظ افزایش وزن روزانه و بهبود ضریب تبدیل غذایی وضعیت مشابهی داشتند، بنابراین اولویت انتخاب آنزیم باید بر اساس ارزش اقتصادی آن باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.