بررسی اثربخشی دوره های بازآموزی پزشکان از نظر شرکت کنندگان در این دوره ها در استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثربخشی دوره های بازآموزی پزشکان از نظر شرکت کنندگان در این دوره ها در استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثربخشی دوره های بازآموزی پزشکان از نظر شرکت کنندگان در این دوره ها در استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثربخشی دوره های بازآموزی پزشکان از نظر شرکت کنندگان در این دوره ها در استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثربخشی دوره های بازآموزی پزشکان از نظر شرکت کنندگان در این دوره ها در استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: توسعه روز افزون علوم پزشکی با ایجاد و ابداع روش های نوین و لزوم کسب مهارت های تشخیصی و درمانی جدید و به روز نمودن اطلاعات پزشکان ضرورت اجرای برنامه های بازآموزی را روشن می سازد. هدف پژوهش حاضر بررسی نظرات پزشکان استان چهارمحال و بختیاری در خصوص اثربخشی دوره های آموزش مداوم پزشکی به منظور ارائه الگوی مناسب بوده است.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی تحلیلی ۲۹۱ نفر به روش تصادفی از پزشکان عمومی و متخصص شاغل در بخش دولتی و غیر دولتی در استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شدند. اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه پنج گزینه ای لیکرت محقق ساخته جمع آوری شد. برای تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد (a=0.86). پس از اطمینان از نرمال بودن، داده ها با استفاده از آزمون های t تک متغیره، t مستقل و تحلیل واریانس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج حاصله نشان داد دوره های بازآموزی و آموزش مداوم پزشکان بر بخش های مختلف پرسشنامه (اثربخشی، امکان تغییر و نوآوری، آشنا نمودن پزشکان با اهداف و خط مشی ها، افزایش بهره وری و افزایش انگیزه شغلی) تاثیرگذار بوده است (P<0.001). بین اثربخشی با متغیرهای تعداد دوره های آموزشی طی شده توسط پاسخگویان، سن آنان و همچنین سابقه طبابت رابطه معنی دار وجود داشت (P<0.05).نتیجه گیری: از نظر پاسخگویان، برگزاری دوره های آموزش مداوم پزشکی، بر اثربخشی، امکان تغییر و نوآوری، آشنایی بیشتر با اهداف و خط مشی ها، افزایش بهره وری و بالابردن انگیزه شغلی پزشکان تاثیرگذار می باشد.

کلید واژه: آموزش مداوم پزشکی اثربخشی، اهداف و خط مشی ها، بهره وری، تغییر و نوآوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.