مقاله تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین :

مقاله تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۱۱ تا ۱۲۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر نسبت های مختلف دانه جو به دانه ذرت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه گوساله های نر هلشتاین
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو
مقاله خصوصیات لاشه
مقاله ذرت
مقاله عملکرد پروار
مقاله گوساله نر هلشتاین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور مطالعه اثرات نسبت های مختلف دانه جو به ذرت بر عملکرد پروار و خصوصیات لاشه گوساله های نر پرواری، ۲۵ راس گوساله نر هلشتاین با میانگین وزن اولیه ۳۹±۲۷۶ کیلو گرم در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۵ جیره آزمایشی و ۵ تکرار در هر جیره تحت آزمایش قرار گرفت. جیره های آزمایشی ۱ الی ۵ به ترتیب دارای نسبت های ۱۰۰:۰ و ۷۵:۲۵ و ۵۰:۵۰ و ۲۵:۷۵ و ۰:۱۰۰ دانه جو به ذرت بودند (به ترتیب افزایش سهم ذرت) و توسط نرم افزار (۱۹۹۶) NRC متوازن شدند. گوساله ها با خوراک کاملا مخلوط (با نسبت ۲۵ درصد علوفه به ۷۵ درصد کنسانتره) به صورت آزاد تغذیه شدند و بمدت ۱۱۰ روز پروار شدند. بین جیره ها از لحاظ وزن نهایی، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل غذایی و ماده خشک مصرفی و بازده لاشه تفاوت معنی داری وجود نداشت. میزان چربی داخلی و ضخامت چربی روی دنده ۱۲ و در صد چربی به گوشت بدون استخوان دنده ۱۲ برای جیره های ۴ و ۵ (سطوح بالای ذرت) بطور معنی داری نسبت به بقیه جیره ها بیشتر بود (۰۵/pH .(P<0 شکمبه بین جیره ها بطور معنی داری متفاوت بود (۰۵/۰>P) کمترین pH مربوط به جیره یک و بالاترین آن مربوط به جیره های ۴ و ۵ بود. نتایج این پژوهش نشان داد که تغذیه گوساله های نر پرواری هلشتاین با نسبت های ۵۰:۵۰ و ۷۵:۲۵ دانه جو به ذرت مناسب ترین عملکرد گوساله ها را به دنبال خواهد داشت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.