اثرات تراتوژنی عصاره هیدرو الکلی چای کوهی (Stachys lavandulifolia) بر سیستم اسکلتی و رشد جنین موش سوری (Balb/c)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات تراتوژنی عصاره هیدرو الکلی چای کوهی (Stachys lavandulifolia) بر سیستم اسکلتی و رشد جنین موش سوری (Balb/c) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات تراتوژنی عصاره هیدرو الکلی چای کوهی (Stachys lavandulifolia) بر سیستم اسکلتی و رشد جنین موش سوری (Balb/c)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات تراتوژنی عصاره هیدرو الکلی چای کوهی (Stachys lavandulifolia) بر سیستم اسکلتی و رشد جنین موش سوری (Balb/c)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات تراتوژنی عصاره هیدرو الکلی چای کوهی (Stachys lavandulifolia) بر سیستم اسکلتی و رشد جنین موش سوری (Balb/c) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: مطالعات مختلف نشان داده اند که خانم های باردار بدون توجه به تاثیرات تراتوژن بیشتر گیاهان دارویی به استفاده از این گیاهان می پردازند. از جمله این گیاهان که دارای خواص متعدد درمانی است، چای کوهی می باشد که تا به حال اثر تراتوژن آن بررسی نشده است. لذا این مطالعه با هدف بررسی تاثیر عصاره چای کوهی در غلظت های مختلف در ایجاد ناهنجاری در موش های سوری انجام شده است.روش بررسی: در این مطالعه تجربی، ۶۰ سر موش سوری ماده بالغ پس از جفت گیری و مشاهده پلاک واژنی، به صورت تصادفی به شش گروه (دو گروه کنترل و ۴ گروه مورد) تقسیم شدند. چهار گروه مورد از روز ۷ تا ۱۲ حاملگی به مدت ۶ روز عصاره چای کوهی با غلظت های ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم را به صورت داخل صفاقی دریافت کردند. در روز ۱۸ حاملگی جنین ها از لوله رحمی خارج شدند و ابتدا وزن و قد آنها با ترازوی حساس دیجیتالی و کولیس اندازه گیری و سپس با رنگ الیزارین رد رنگ آمیزی و از نظر ناهنجاری های اسکلتی بررسی شدند. داده ها به کمک آزمون های آماری کای دو، کروسکال والیس و آزمون تعقیبی دان تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: عصاره چای کوهی در دوزهای مختلف باعث اختلال در رشد (قد و وزن) جنین ها شد و این اختلال با افزایش دوز عصاره افزایش نشان داد (P<0.01). در نداشتن استخوان اینترپاریتال بین گروه های کنترل و دوز ۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم دوز ۲۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم تفاوت معنی داری وجود داشت (P<0.01)، ولی در وجود دنده اضافی تفاوت آماری معنی داری بین گروه ها مشاهده نشد.نتیجه گیری: عصاره گیاه چای کوهی دارای خواص تراتوژن می باشد و باعث کاهش رشد و کاهش تشکیل استخوان اینترپاریتال وابسته به دوز می شود و لازم است مصرف این گیاه در دوران بارداری با احتیاط صورت گیرد.

کلید واژه: تراتوژن، چای کوهی، ناهنجاری اسکلتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.