مقاله بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر :

مقاله بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۳۷ تا ۱۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات تراکم گله بر عملکرد، برخی از متابولیت های خون و شاخص های لاشه جوجه های گوشتی نر
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تراکم گله
مقاله عملکرد
مقاله متابولیت های خون
مقاله جوجه گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این آزمایش به منظور بررسی اثر تراکم گله بر عملکرد و برخی از متابولیت های خون جوجه های گوشتی اجرا شد. در این تحقیق، ۵۸۰ قطعه جوجه خروس گوشتی یک روزه از سویه آربور اکرز مورد استفاده قرار گرفت. آزمایش از سن ۷ تا ۴۲ روزگی با چهار تراکم ۱۰ (شاهد)، ۱۳، ۱۶ و ۱۹ قطعه پرنده در هر مترمربع جایگاه بستری (۵/۱×۵/۱ متر) در ۵ تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی اجرا شد. همه تیمارها جیره غذایی کاملا یکسان دریافت کردند. در این آزمایش وزن زنده بدن، افزایش وزن روزانه، خوراک مصرفی روزانه، ضریب تبدیل خوراک به صورت هفتگی اندازه گیری شد. هزینه تولید هر کیلوگرم وزن زنده، درصد اجزای لاشه نسبت به وزن زنده، درصد خاکستر استخوان انگشت پا در سن ۴۲ روزگی و برخی از متابولیت های سرم خون در ۴۱ روزگی نیز اندازه گیری شد. نتایج این آزمایش نشان داد که افزایش تراکم گله به ۱۶ قطعه جوجه در هر مترمربع و بیشتر از آن باعث کاهش معنی دار مصرف خوراک و افزایش وزن بدن در سنین ۴۲-۲۱ و ۴۲-۷ روزگی شده و باعث کاهش معنی دار میانگین وزن بدن در سن ۴۲ روزگی می شود؛ اما وزن زنده تولیدی در هر مترمربع از مساحت سالن افزایش می یابد (۰۵/۰>P). تراکم گله تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل خوراک و غلظت کلسترول، کورتیزول وT۴ سرم خون در بین تیمارهای مختلف نداشت (۰۵/۰<P). تراکم ۱۹ جوجه در هر متر مربع باعث کاهش معنی دار (۰۵/۰>P) غلظت T۳ سرم خون نسبت به تیمار شاهد شد. تراکم جوجه ها تاثیر معنی داری بر درصد وزنی کل لاشه و اجزای آن از جمله محصول سینه نسبت به وزن زنده بدن نداشت (۰۵/۰<P). با توجه به مقدار تولید وزن زنده در هر متر مربع، کمترین هزینه به ازای تولید هر کیلوگرم وزن زنده به ترتیب مربوط به تراکم های ۱۹، ۱۶، ۱۳ و ۱۰ قطعه پرنده در هر متر مربع بود. بنابراین با توجه به نتایج این آزمایش، افزایش تراکم جوجه های گوشتی به ۱۹ پرنده در هر متر مربع باعث افزایش بهره وری از فضای سالن پرورش بدون تاثیر منفی بر شاخص های لاشه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.