بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس برگ، ساقه و ریشه گیاه Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس برگ، ساقه و ریشه گیاه Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس برگ، ساقه و ریشه گیاه Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس برگ، ساقه و ریشه گیاه Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب های شیمیایی اسانس برگ، ساقه و ریشه گیاه Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۹

جنس Hertia، متعلق به تیره کاسنی (Compositae)، شامل ۱۲ گونه است که در سرتاسر شمال و جنوب آفریقا و جنوب غربی آسیا پراکنده اند. این جنس در ایران تنها دارای ۲ گونه گیاه بوته ای است که پراکنش قابل توجهی در مناطق بیابانی دارند. هدف از این مطالعه، شناسایی ترکیب های موجود در اسانس برگ، ساقه و ریشه گونه Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze بود. بدین منظور، این گیاه در خرداد ماه ۱۳۸۹ از کوه هزار، ارتفاع ۲۹۰۰ متری، واقع در منطقه راین، استان کرمان جمع آوری و از برگ، ساقه و ریشه آن به طورجداگانه به روش تقطیر با آب، اسانس گیری شد. ترکیب های تشکیل دهنده روغن های اسانسی، با استفاده از دستگاه های کروماتوگراف گازی (GC) و کروماتوگراف گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) جداسازی و شناسایی شدند. در اسانس برگ،۱۷ ترکیب شناسایی شد که ۹۷.۶% کل اسانس را تشکیل می دادند. بتا-پینن (۳۲.۱%)، آلفا-پینن (۱۴.۶%)، بتا-فلاندرن (۱۴.۲%) و آلفا-توجن (۱۳.۵%) ترکیب های اصلی اسانس بودند. همچنین ۲۱ ترکیب در اسانس ساقه شناسایی شد که ۹۴.۲% کل اسانس را شامل می شدند. آلفا-پینن (۳۸.۴%)، بتا-پینن (۱۴.۸%) و ترانس-وربنول (۱۲.۳%) ترکیب های عمده اسانس بودند. از طرف دیگر، از بین ۸ ترکیب شناسایی شده در اسانس ریشه که ۹۵.۳% کل اسانس را تشکیل می دادند، آلفا-پینن (۵۱.۲%)، جرماکرن D (%11.2) و میرسن (۱۰.۴%) اجزاء اصلی اسانس بودند. در روغن های اسانسی هر سه اندام گیاه مورد بررسی، درصد منوترپن ها به مراتب بیشتر از سزکوئی ترپن ها بود.

کلید واژه: Hertia intermedia (Boiss.) O. Kuntze، تیره کاسنی، روغن اسانسی، آلفا-پینن، بتا-پینن، بتا-فلاندرن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.