بررسی خصوصیات شیمیایی، تخمیر شکمبه ای و قابلیت هضم دانه ماشک، خلر و گاودانه به روش های آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات شیمیایی، تخمیر شکمبه ای و قابلیت هضم دانه ماشک، خلر و گاودانه به روش های آزمایشگاهی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات شیمیایی، تخمیر شکمبه ای و قابلیت هضم دانه ماشک، خلر و گاودانه به روش های آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات شیمیایی، تخمیر شکمبه ای و قابلیت هضم دانه ماشک، خلر و گاودانه به روش های آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات شیمیایی، تخمیر شکمبه ای و قابلیت هضم دانه ماشک، خلر و گاودانه به روش های آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: انرژی قابل متابولیسم، تولید گاز، دانه بقولات، فراسنجه های تخمیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.