بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و محلول پاشی هورمون بنزیل آدنین (BA) بر رشد و تولید پاجوش گیاه صبر زرد (.Aloe vera L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و محلول پاشی هورمون بنزیل آدنین (BA) بر رشد و تولید پاجوش گیاه صبر زرد (.Aloe vera L) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و محلول پاشی هورمون بنزیل آدنین (BA) بر رشد و تولید پاجوش گیاه صبر زرد (.Aloe vera L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و محلول پاشی هورمون بنزیل آدنین (BA) بر رشد و تولید پاجوش گیاه صبر زرد (.Aloe vera L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و محلول پاشی هورمون بنزیل آدنین (BA) بر رشد و تولید پاجوش گیاه صبر زرد (.Aloe vera L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۲۰

صبر زرد (.Aloe vera L) یکی از مهمترین گیاهان دارویی در دنیا می باشد که به دلیل ارزش اقتصادی و دارویی آن کشت می شود. به منظور بررسی اثر سطوح مختلف کود نیتروژن و هورمون بنزیل آدنین (BA) بر رشد و تولید پاجوش گیاه صبر زرد، تحقیقی در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در سال ۱۳۸۸ و ۱۳۸۹ در گلخانه آزمایشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل چهار سطح کود نیتروژن (۰، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰ میلی گرم در هر گلدان) و چهار سطح هورمون بنزیل آدنین (۰) (BA، ۵۰۰، ۱۰۰۰، ۱۵۰۰ میلی گرم در لیتر( بود. در پایان دوره رشد گیاه صفاتی مانند ارتفاع گیاه، تعداد برگ، قطر ساقه، تعداد پاجوش، تعداد برگ پاجوش، وزن پاجوش و ارتفاع پاجوش و بیوماس کل اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که کاربرد ۱۰۰۰میلی گرم نیتروژن و ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین بیشترین تاثیر را روی صفات رشدی و کاربرد ۱۵۰۰ میلی گرم نیتروژن و ۱۵۰۰ میلی گرم بنزیل آدنین بیشترین تاثیر را روی خصوصیات پاجوش داشت، به طوری که با افزایش غلظت بنزیل آدنین بر تعداد پاجوش افزوده شد و بیشترین تعداد پاجوش در تیمار محلول پاشی ۱۵۰۰ میلی گرم بنزیل آدنین بدون کاربرد نیتروژن بدست آمد. اما کاربرد همزمان سطوح ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ میلی گرم نیتروژن با ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین بیشترین تاثیر را بر صفات اندازه گیری شده در این آزمایش داشت.

کلید واژه: صبر زرد (.Aloe vera L)، نیتروژن، بنزیل آدنین (BA)، پاجوش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.