مقاله الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام :

مقاله الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در توانبخشی از صفحه ۲۹ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: الگوی مصرف مواد در معتادان گمنام
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوء مصرف مواد
مقاله اعتیاد
مقاله اپیوم
مقاله معتاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: شناسایی الگوی مصرف مواد در جامعه و همه گیرشناسی آن از مهمترین اقدامات لازم جهت ارزیابی، پیگیری و کنترل مصرف این مواد محسوب می گردد. هدف پژوهش حاضر بررسی الگوی سوء مصرف داروها و روشهای مصرف آنها در گروه معتادان گمنام می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، به روش تمام شمار، ۳۰۰ نفر از معتادان مراجعه کننده به یک مرکز درمانی معتادان گمنام شهر تهران (که به صورت در دسترس انتخاب شده بود) شرکت کرده و اطلاعات لازم شامل مشخصات دموگرافیک افراد، وضعیت اجتماعی و اقتصادی آنان و نوع و نحوه مصرف مواد، با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته از آنان اخذ و داده های حاصل با استفاده از آزمون مجذور خی مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: ۸۰ درصد از جمعیت معتادان گمنام را مردان و حدود ۶۵۲% از این جمعیت را افراد دارای سنین کمتر از ۴۰ سال تشکیل می دادند. بیش از دو سوم افراد مورد مطالعه دارای مشاغل آزاد بوده و ۲۱۲ درصد از آنان بیکار بودند. ۳۲% از بیماران واجد تحصیلات دانشگاهی و شایعترین مواد مصرفی در افراد مورد مطالعه به ترتیب شامل تریاک (۸۸% سیگار (۷۶۷%) و الکل (۶۳%) بوده و ۳۴% افراد مواد را از طریق تزریق مصرف می نمودند. مصرف الکل (P=0.033)، حشیش (P<0.001)، کوکائین (P=0.009) و اکستازی (P<0.001) به طور معناداری در گروه کمتر از ۴۰ سال بیشتر از افراد مسن تر بود.
نتیجه گیری: به نظر می رسد که روند مصرف مواد در قشر جوان و تحصیل کرده در حال افزایش است. الگوی مصرف در جوانان بیشتر به سمت مواد روانگردان از قبیل کوکائین، حشیش و اکستازی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.