شناسایی ماده آلوجیبریک اسید در پوشینه گیاه Aeluropus littoralis و تاثیر آن بر جوانه زنی در سطوح مختلف شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی ماده آلوجیبریک اسید در پوشینه گیاه Aeluropus littoralis و تاثیر آن بر جوانه زنی در سطوح مختلف شوری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی ماده آلوجیبریک اسید در پوشینه گیاه Aeluropus littoralis و تاثیر آن بر جوانه زنی در سطوح مختلف شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ماده آلوجیبریک اسید در پوشینه گیاه Aeluropus littoralis و تاثیر آن بر جوانه زنی در سطوح مختلف شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی ماده آلوجیبریک اسید در پوشینه گیاه Aeluropus littoralis و تاثیر آن بر جوانه زنی در سطوح مختلف شوری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۳

به دست آوردن اطلاعات از گیاهان مقاوم به شوری لازمه مدیریت اکوسیستم های مناطق خشک و نیمه خشک است. Aeluropus littoralis با نام فارسی بونی از خویشاوندان وحشی و بومی گندم است که از مدت ها پیش، از نظر ارزش مرتعداری و ویژگی های فیزیولوژیک مورد توجه بوده است. بیشتر گونه های این جنس شورپسند بوده که در خاک های شور می تواند چراگاه مناسب ایجاد کند. بررسی های متعددی در مورد اثر شوری بر روی جوانه زنی گیاهان هالوفیت صورت گرفته، اما اغلب این پژوهش ها تنها تاثیر نمک را بر روی جوانه زنی و رشد گیاه بررسی کرده اند و تاکنون تحقیقی در رابطه با تاثیر پوشینه بذور و شناسایی ترکیبات آن بر روی جوانه زنی در سطوح مختلف شوری صورت نگرفته است. از این رو به منظور درک مکانیسم طبیعی جوانه زنی در این گیاه و نیز تاثیر پوشش بذر بر میزان جوانه زنی در سطوح مختلف شوری، آزمایشی در شرایط شوری ناشی از کلرورسدیم برای بذور با پوشینه و بدون پوشینه (لخت)، در قالب آزمایش فاکتوریل کاملا تصادفی در ۳ تکرار صورت گرفت. در این آزمایش شوری در شش سطح (۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰، ۲۰۰، ۳۰۰ و ۴۰۰ میلی مولار) و عامل نوع بذر در ۲ سطح (با پوشینه و بدون پوشینه) اعمال شد. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش تنش شوری در بذرهای با پوشینه و بدون پوشینه پارامترهای جوانه زنی کاهش پیدا می کند و این کاهش در بذرهای بدون پوشینه بیشتر از بذرهای با پوشینه بود. اثر متقابل شوری در پوشینه نیز در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار شد. پیش بینی های اولیه حاکی از وجود ماده ای موثر و تاثیر آن بر میزان جوانه زنی در پوشینه بذور بود، بنابراین به منظور شناسایی ترکیبات موثر بر میزان جوانه زنی، عصاره متانولی از پوشینه بذور تهیه شد. نتایج تجزیه GC-MS نشان داد که ماده آلوجیبریک اسید که یکی از مشتقات فیتوهورمون GA3 است در پوشینه بذرها وجو دارد، ازاین رو این ماده به عنوان یک عامل مهم در تفاوت جوانه زنی در بذرهای با پوشینه و لخت در غلظت های مختلف شوری در نظر گرفته شد.

کلید واژه: تنش شوری، جوانه زنی، Aeluropus littoralis، پوشینه بذر، آلوجیبریک اسید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.