بررسی قابلیت داده های ماهواره ای IRS-LissIII در تفکیک اراضی مرتعی از کاربری ها دیگر (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سرخ آباد- مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی قابلیت داده های ماهواره ای IRS-LissIII در تفکیک اراضی مرتعی از کاربری ها دیگر (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سرخ آباد- مازندران) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی قابلیت داده های ماهواره ای IRS-LissIII در تفکیک اراضی مرتعی از کاربری ها دیگر (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سرخ آباد- مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی قابلیت داده های ماهواره ای IRS-LissIII در تفکیک اراضی مرتعی از کاربری ها دیگر (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سرخ آباد- مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی قابلیت داده های ماهواره ای IRS-LissIII در تفکیک اراضی مرتعی از کاربری ها دیگر (مطالعه موردی: حوزه آبخیز سرخ آباد- مازندران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۰

به منظور بررسی قابلیت داده های سنجنده LISS III ماهواره IRS در تفکیک اراضی مرتعی و تهیه نقشه کاربری اراضی، داده های رقومی این سنجنده مربوط به ۳ می ۲۰۰۷ میلادی از حوزه آبخیز سرخ آباد در استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت. با بررسی کیفی داده ها هیچگونه خطای رادیومتری در داده ها مشاهده نشد. تطابق هندسی با استفاده از تصویر تصحیح شده PAN و به روش تصویر به تصویر با استفاده از ۱۵ نقطه و دقت ۰.۵ پیکسل انجام شد. پردازش های مختلف مانند ایجاد تصاویر رنگی کاذب، نسبت گیری طیفی، تجزیه مولفه های اصلی و شاخص گیاهی بر روی باندهای اولیه با هدف بارزسازی تصویر انجام شد. طبقه بندی تصویر به منظور جداسازی پدیده ها به روش پیکسل پایه از نوع نظارت شده با دو الگوریتم حداکثر احتمال و حداقل فاصله از میانگین انجام شد. به منظور ارزیابی صحت نتایج طبقه بندی، از اطلاعات جمع آوری شده از کاربری های موجود در منطقه به روش ماتریس خطا استفاده شد. نتایج نشان داد که تفکیک و طبقه بندی پدیده ها با دقت ۸۸.۵۳ درصد انجام شده است. همچنین مقایسه دقت دو الگوریتم طبقه بندی نشان داد که الگوریتم حداکثر احتمال با دقت کل ۸۷.۰۵ درصد در مقایسه با الگوریتم حداقل فاصله از میانگین با دقت کل ۸۲.۵۶ درصد نتیجه بهتری را در پی داشت. در نهایت با توجه به نتایج به دست آمده می توان گفت داده های سنجنده LISS-III در منطقه مورد مطالعه قابلیت لازم را برای تهیه نقشه کاربری اراضی دارد.

کلید واژه: داده های ماهواره IRS، نقشه کاربری اراضی، حداکثر احتمال، حداقل فاصله، شاخص گیاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.