ارزیابی الگوی مکانی روند تغییرات کاربری / پوشش اراضی با استفاده از روش های دسته تبدیل (مطالعه موردی: حوضه دره شهر – استان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی الگوی مکانی روند تغییرات کاربری / پوشش اراضی با استفاده از روش های دسته تبدیل (مطالعه موردی: حوضه دره شهر – استان ایلام) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی الگوی مکانی روند تغییرات کاربری / پوشش اراضی با استفاده از روش های دسته تبدیل (مطالعه موردی: حوضه دره شهر – استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی الگوی مکانی روند تغییرات کاربری / پوشش اراضی با استفاده از روش های دسته تبدیل (مطالعه موردی: حوضه دره شهر – استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی الگوی مکانی روند تغییرات کاربری / پوشش اراضی با استفاده از روش های دسته تبدیل (مطالعه موردی: حوضه دره شهر – استان ایلام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فضای جغرافیایی

تعداد صفحات :۲۴

آشکار ساختن تغییرات یکی از نیازهای اساسی در مدیریت و ارزیابی منابع طبیعی است، بنابراین نقشه تغییرات کاربری را که نتیجه فرایند آشکارسازی تغییرات می باشد، می توان بر اساس تصاویر چند زمانه سنجش از دور تهیه کرد. روش های متفاوت و گوناگونی برای آشکارسازی تغییرات و تحولات کاربری ها ارائه شده است. در این تحقیق تصاویر لندست (TM) سال ۱۹۸۸ و لندست (ETM+) سال ۲۰۰۱ با استفاده از چهار تکنیک پایش تغییر در حوزه دره شهر استان ایلام با مساحت ۸۰۴۷۰ هکتار آنالیز شده اند. تکنیک های مورد استفاده در این مطالعه شامل تفاضل تجزیه مولفه اصلی و تفاضل تجزیه مولفه اصلی استاندارد شده، تفاضل تجزیه مولفه متعارفی و تفاضل تسلدکپ بوده اند که همگی جزء روش های دسته تبدیل می باشند. از آنجا که این روش ها نیازمند تعیین آستانه هستند، جهت تعیین آستانه در آنها از روش آماری استفاده شده است. بر اساس نتایج به دست آمده مشخص گردیده است که آستانه تغییرات با ۱± انحراف از میانگین قرار داشته است. بر این اساس نقشه پایش تغییرات با سه کلاس تغییرات کاهشی، بدون تغییرات و تغییرات افزایشی به دست آمده است. جهت ارزیابی دقت تکنیک های پایش تغییر پس از برداشت واقعیات زمینی که از طریق بازدید میدانی، عکس های هوایی ۱:۲۰۰۰۰ و تصاویر ماهواره ای گوگل ارث به دست آمد، دقت کل و ضریب کاپا محاسبه شد. بر اساس نتایج به دست آمده مشخص گردید که تفاضل مولفه اول در روش تجزیه مولفه متعارفی با دقت کل ۹۸ درصد و ضریب کاپای ۰.۹۷ بیشترین دقت را در پایش تغییرات رخ داده در حوزه دره شهر داشته است.

کلید واژه: پایش تغییر، تجزیه مولفه اصلی، تجزیه مولفه متعارفی، تبدیل تسلدکپ، برآورد آستانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.