مقاله فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر :

مقاله فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه ۶۳ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: فراوانی ترومبوسیتوپنی و عوامل خطر آن در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان بیمارستان ولیعصر
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ترومبوسیتوپنی
مقاله نوزاد
مقاله پلاکت ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: فراوانی ترومبوسیتوپنی در نوزادان بستری در بخش مراقبت های ویژه نوزادان و مخصوصا نوزادان نارس، شایع تر از جمعیت عمومی است. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی و عوامل خطر ترومبوسیتوپنی در نوزادان بستری در NICU انجام شد.
مواد و روش ها: در یک مطالعه مقطعی و توصیفی-تحلیلی، پرونده کلیه نوزادان بستری در NICU بیمارستان ولیعصر طی سال ۱۳۸۳ (شامل ۲۰۱ پرونده) بررسی شد. نوزادانی که پلاکت کمتر از ۱۵۰۰۰۰/mm۳ داشتند انتخاب شده و سپس اطلاعات لازم ثبت و توسط آزمون های فیشر و کای دو و نرم افزار SPSS 15تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: ۷۹ نفر (۳/۳۹%) مبتلا به ترومبوسیتوپنی بودند. فراوانی ترومبوسیتوپنی با جنسیت بیماران ارتباط معنی داری نداشت. در نوزادان دچار ترومبوسیتوپنی، متوسط سن حاملگی ۷/۳±۳۲ هفته، متوسط وزن تولد ۹۳۲±۱۸۸۸ گرم و در نوزادان با شمارش پلاکت نرمال به ترتیب ۴/۳±۳۴ هفته و ۸۲۰±۲۳۶۶ گرم بود. متوسط سن و وزن زمان تولد در نوزادان دچار ترومبوسیتوپنی به طور معنی داری پایین تر از نوزادان با پلاکت طبیعی بود. بیشترین محل خونریزی در بیماران دچار ترومبوسیتوپنی، خونریزی داخل مغزی بود (۳۷%).
نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای ترومبوسیتوپنی در نوزادان بستری درNICU ، شناخت فاکتورهای خطر عامل آن مانند وزن کم زمان تولد، نارسی، مصرف برخی داروها مانند هپارین و جنتامایسین در نوزاد و نیز خونریزی داخل بطن های مغزی به عنوان شایع ترین علامت بالینی، بهتر است در تمام بستری شدگان NICU با خونریزی جمجمه مد نظر بوده و در مصرف روتین هپارین و جنتامایسین جانب احتیاط رعایت شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.