بررسی درجه تبدیل کامپوزیت ‌های میکروهیبرید، نانوهیبرید و Ormocer با استفاده از سیستم‌ های نوردهی LED و QTH


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی درجه تبدیل کامپوزیت ‌های میکروهیبرید، نانوهیبرید و Ormocer با استفاده از سیستم‌ های نوردهی LED و QTH دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی درجه تبدیل کامپوزیت ‌های میکروهیبرید، نانوهیبرید و Ormocer با استفاده از سیستم‌ های نوردهی LED و QTH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی درجه تبدیل کامپوزیت ‌های میکروهیبرید، نانوهیبرید و Ormocer با استفاده از سیستم‌ های نوردهی LED و QTH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی درجه تبدیل کامپوزیت ‌های میکروهیبرید، نانوهیبرید و Ormocer با استفاده از سیستم‌ های نوردهی LED و QTH :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: هدف از این مطالعه اندازه‌ گیری درجه تبدیل سه نوع کامپوزیت (میکروهیبرید، نانوهیبرید و Ormocer) با دستگاه‌ های لایت کیورینگ (QTH, LED) در سطح و عمق ۲ میلی ‌متر بود.روش بررسی: در این مطالعه از سه رزین کامپوزیت Ceram X (M2 shade), Tetric Evoceram (A2 shade), Tetric Ceram (A2) استفاده شد. نمونه‌ ها به ۲ گروه تقسیم شدند. ۵ نمونه به وسیله (Coltolux 75, Coltene) QTH و ۵ نمونه به وسیله (Demi, Kerr) LED کیور شدند. سپس نمونه ‌ها در سطح و عمق ۲ میلی ‌متر برش خوردند و درصد درجه تبدیل نمونه‌ ها به وسیله FT-IR (Bruker-tensor 27) به دست آمد. داده ‌ها با ۳-way ANOVA آنالیز شدند.یافته‌ ها: نتایج آنالیز واریانس سه طرفه بین سه کامپوزیت نانو و میکرو هیبرید و Ormocer اختلاف معنی ‌داری را نشان داد (P<0.001). همچنین نتایج آماری بین این سه گروه کامپوزیت حاکی از اختلافی معنی ‌دار در سطح و عمق ۲ میلی ‌متری بود (P<0.001). به جز در مورد Ceram X نوع دستگاه لایت ‌کیور بر میزان پلیمریزاسیون دو کامپوزیت دیگر تاثیر معنی ‌داری نداشت (P>0.05).نتیجه‌ گیری: در این مطالعه درجه تبدیل کامپوزیت ‌ها در ضخامت ‌های متفاوت، اختلاف معنی ‌داری را نشان داد. Tetric Ceram دارای بالاترین درجه تبدیل و نسبت پلیمریزاسیون عمق به سطح (Bottom/Top ratio) و کمترین میزان ضریب تغیررات در داده ‌ها بود. نوع دستگاه لایت‌ کیور در کامپوزیت ‌های حاوی نانوفیلر نسبت درجه تبدیل عمق / سطح بالاتری را نسبت به QTH نشان می ‌دهند.

کلید واژه: تبدیل، Ormocer، رزین کامپوزیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.