تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم مرغ های با پوسته آلوده و تمیز عرضه شده در تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم مرغ های با پوسته آلوده و تمیز عرضه شده در تبریز دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم مرغ های با پوسته آلوده و تمیز عرضه شده در تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم مرغ های با پوسته آلوده و تمیز عرضه شده در تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم مرغ های با پوسته آلوده و تمیز عرضه شده در تبریز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۴

بیماری های مشترک باکتریایی جزو مهم ترین بیماری های عفونی انسان محسوب می شوند. در این بین بیماری های قابل انتقال از غذا دارای اهمیت ویژه ای هستند. از بین مواد غذایی با منشا دامی، تخم مرغ به دلیل نوع استفاده در محصولات غذایی مانند سس ها، چاشنی های غذایی، بستنی و انواع غذاها که ممکن است به صورت خام یا نیم پز مورد استفاده قرار گیرد همواره می تواند به صورت بالقوه منشا آلودگی و انتقال بیماری ها به انسان باشد. در این پژوهش با مراجعه به مرغداری های اطراف تبریز با نمونه برداری از تولیدات روزانه، تعداد ۱۲۰ عدد تخم مرغ انتخاب و در شرایط کاملا استریل به آزمایشگاه منتقل شدند. بعد از انجام مراحل کشت (استفاده از محیط های کشت برین هارت براث، برین هارت آگار، بلاد آگار، آبگوشت تتراتیوات، آبگوشت سلنیت F، آبگوشت تیو گلیکولات، XLD آگار، سالمونلا شیگلا آگار و …) رنگ آمیزی گرم، تست های اکسیداز و کاتالاز، باکتری های موجود بر روی پوسته و داخل زرده جداسازی و مورد شناسایی قرار گرفت. از بین ۱۲۰ نمونه مورد بررسی، در ۱۹ مورد (۱۵.۸۳%) آلودگی زرده به اثبات رسید. از این تعداد ۷۳.۶۸% را گرم منفی ها و ۲۶.۳۱% را گرم مثبت ها شامل می شدند.بیشترین سهم گرم منفی های زرده به سودوموناس با فراوانی ۸.۳% وگرم مثبت ها باسیلوس با فراوانی ۴.۱۶% تعلق داشت. همچنین از نمونه های اخذشده از پوسته ۱۱۹ مورد از ۱۲۰ نمونه پوسته دارای آلودگی های باکتریایی بودند که ۹۹.۱۶% کل نمونه ها را تشکیل می داد. از این میان ۲۳.۵۵% نمونه ها گرم منفی و ۷۶.۴۴% گرم مثبت بودند. بیشترین سهم گرم منفی های پوسته مربوط به جنس سودوموناس با فراوانی %۳۳/۱۸ در کل پوسته ها بود، اشریشیا با ۱۰.۸۳%، پروتئوس با ۵.۸۳% و سیتروباکتر با ۴.۱۶% در رتبه های بعدی قرار داشتند. از میان گرم مثبت های جداشده از پوسته بیشترین سهم متعلق به باسیلوس با فراوانی %۸۰ بود و استافیلوکوک با ۳۴.۱۶%، استرپتوکوک با %۱۵، رودوکوک با ۹.۱۶% و میکروکوک با ۷.۵% در رتبه های بعدی قرار داشتند. بر اساس نتایج حاصله از این تحقیق می توان گفت که استفاده و مصرف تخم مرغ های با پوسته کثیف در محصولات غذایی یک ریسک جدی برای سلامت انسان محسوب می شود و می تواند منجر به ایجاد بیماری های غذازاد باکتریایی شود.

کلید واژه: عوامل باکتریایی، تخم مرغ، پوسته، زرده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.