مطالعه تاثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه تاثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه تاثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه تاثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۰

فعالیت بیولوژیکی پروبیوتیک ها تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی قرار دارد که هر کدام از این عوامل می تواند بر روی عملکرد و نیز میزان رشد پروبیوتیک ها موثر باشد. هدف از تحقیق حاضر تعیین تاثیر اینولین، مقادیر ۰.۵، ۱، ۱.۵ و ۲ درصد مایه کشت اولیه و دماهای ۳۵، ۳۸، ۴۱ و ۴۴ درجه سلسیوس بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 در شیر فرادما می باشد. برای این منظور از شیر تخمیرشده با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 به عنوان مایه کشت جهت تلقیح در نمونه های شیر استفاده شد. برای انتخاب دمای مناسب از گرم خانه های ۳۵، ۳۸، ۴۱ و ۴۴ درجه سلسیوس استفاده شد. اسیدیته و pH نمونه های شیر در طی ساعات صفر، ۲، ۴، ۶ و ۸ اندازه گیری و تعداد لاکتوباسیلوس در زمان های صفر، ۴ و ۸ ساعت بعد از گرم خانه گذاری شمارش گردید. برای ارزیابی تاثیر اینولین ۰.۵ درصد به نمونه شیر اضافه گردید سپس نمونه های شیر همراه با نمونه شاهد در دمای ۴۱ درجه سلسیوس گرم خانه گذاری شد و اسیدیته، pH و تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در زمان های صفر، ۲، ۴، ۶ و ۸ ساعت بعد از گرم خانه گذاری مورد ارزیابی قرار گرفتند. هر کدام از عملیات فوق ۱۰ بار تکرار و میانگین اسیدیته، pH و تعداد لاکتوباسیلوس در زمان های فوق الذکر توسط آزمون های آماری با هم مقایسه شدند. نتایج حاصله نشان دادند که تعداد لاکتوباسیلوس و اسیدیته در نمونه های شیر گرم خانه گذاری شده در ۴۱ و ۴۴ درجه سلسیوس به طور معنی داری بیشتر از دماهای دیگر بود (p<0.05). سرعت افزایش تعداد لاکتوباسیلوس در نمونه های حاوی ۲ درصد مایه کشت در ساعت چهارم گرم خانه گذاری به طور معنی داری بیشتر از نمونه های دیگر بود (p<0.05). ولی این تفاوت در ساعت ۸ بعد از گرم خانه گذاری معنی داری (p<0.05) نبود. تعداد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و اسیدیته در نمونه شیر حاوی اینولین به طور معنی داری بیشتر از نمونه کنترل بود (p<0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که لاکتوباسیلوس اسید وفیلوس La5 در دماهای ۴۱ و ۴۴ درجه سلسیوس بهتر از سایر دماها رشد کرده و اضافه کردن اینولین به شیر سرعت رشد و متابولیسم آن را افزایش می دهد.

کلید واژه: لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، دما، اینولین، رشد، متابولیسم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.