بررسی ویژگی های طیفی و حرارتی اراضی حاشیه پلایا با استفاده از داده های رقومی ماهواره لندست ۷ (ETM+) (مطالعه موردی: پلایای چجام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های طیفی و حرارتی اراضی حاشیه پلایا با استفاده از داده های رقومی ماهواره لندست ۷ (ETM+) (مطالعه موردی: پلایای چجام) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های طیفی و حرارتی اراضی حاشیه پلایا با استفاده از داده های رقومی ماهواره لندست ۷ (ETM+) (مطالعه موردی: پلایای چجام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های طیفی و حرارتی اراضی حاشیه پلایا با استفاده از داده های رقومی ماهواره لندست ۷ (ETM+) (مطالعه موردی: پلایای چجام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های طیفی و حرارتی اراضی حاشیه پلایا با استفاده از داده های رقومی ماهواره لندست ۷ (ETM+) (مطالعه موردی: پلایای چجام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کاربرد سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی در برنامه ریزی

تعداد صفحات :۱۰

بررسی و مطالعه خاک های مناطق بیابانی با استفاده از تکنولوژی های نوین نظیر سنجش از دور مورد توجه محققان بوده است. اما بررسی توامان ویژگی های طیفی و حرارتی این نواحی تاکنون مورد توجه چندانی قرار نگرفته است. هدف این تحقیق، مطالعه ویژگی های طیفی و حرارتی برخی از اراضی حاشیه پلایا با یک رویکرد ترکیبی می باشد. بدین منظور از داده های رقومی ماهواره لندست ۷ (ETM+) به تاریخ ۲۰ ژولای ۲۰۰۰ و ردیف گذر ۱۶۲.۳۵ استفاده گردید. با کمک روش های پردازش رقومی نظیر آنالیز مولفه های اصلی، تصاویر رنگی کاذب و همچنین با مطالعات صحرایی و استفاده از سیستم موقعیت یاب جهانی چهار واحد تعلیمی و ویژگی های هریک تعریف گردید. از طرف دیگر با استخراج کمیت های فیزیکی دما و تبدیل های فیزیکی، مقدار نشرهای ثبت شده در باند ترمال به مقادیر حرارتی در روی زمین تبدیل و نقشه حرارتی نسبی منطقه تهیه گردید. سپس نمودارهای طیفی واحدهای تعلیمی ترسیم و در نهایت با چهار ترکیب باندی مختلف شامل (۴-۳-۲-۱) و (۶-۴-۳-۲) و (۷-۶-۴-۳) و (۶-۵-۴-۳) اقدام به طبقه بندی حداکثر احتمال گردید. بالاترین دقت بدست امده مربوط به ترکیب باندی (شامل باند حرارتی) ۶-۴-۳-۲ با دقت کلی ۹۳.۹۱ درصد و کمترین دقت با حذف باند حرارتی یعنی با حضور باندهای ۱-۲-۳-۴ بمیزان ۷۷ درصد بدست آمد.مقایسه نقشه حرارتی منطقه و نمودارهای طیفی کلاس های مختلف به نقش باندهای مادون قرمز خصوصا باند ترمال در تفکیک برخی واحدها و پوشش های مناطق بیابانی اشاره داشت، بگونه ای که بیشترین حرارت سطحی با ۴۶ درجه سانتی گراد مربوط به اراضی شور و میکرویاردانگها و کمترین درجه حرارت مربوط به کلاس پوشش گیاهی با ۱۳ درجه سانتی گراد بدست آمد.

کلید واژه: بازتاب های طیفی، باند ترمال ، پلایا ، لندست ۷، نقشه حرارتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.