مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی فرم ها و اشریشیا کولای بیماری زا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی فرم ها و اشریشیا کولای بیماری زا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی فرم ها و اشریشیا کولای بیماری زا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی فرم ها و اشریشیا کولای بیماری زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی فرم ها و اشریشیا کولای بیماری زا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۱۳

کلی فرم ها شاخص بهداشتی مواد غذائی و اشریشیا یکی از جنس های متعلق به آنها می باشد. اشریشیا کولای از نظر بیماری زائی مهمترین گونه اشریشیا بوده و عموما به عنوان بخشی از فلور میکروبی طبیعی روده انسان و بسیاری از حیوانات محسوب می شود. اشریشیا کولای بیماری زا عامل اسهال در کشورهای در حال توسعه و مکان های با فقر بهداشتی می باشد. هدف از مطالعه حاضر تعیین وضعیت آلودگی پنیر های سفید سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی فرم ها، کلی فرم های مدفوعی، اشریشیا کولای و اشریشیا کولای بیماری ز ا بود. برای این منظور تعداد ۹۰ نمونه از پنیرهای سفید سنتی از سوپر مارکت های موجود در مناطق مختلف شهر تبریز بطور تصادفی انتخاب و در مجاورت یخ به آزمایشگاه منتقل شد. برای شمارش کلی فرم ها از محیط کشت VRBA بصورت پور پلیت و برای تائید کلی فرم ها و کلی فرم های مدفوعی از محیط کشت سبز درخشان به ترتیب در دماهای ۳۷±۱ و ۴۴±۰.۵ درجه سلسیوس استفاده شد. برای تایید اشریشیا کولای بودن از تست های IMViC و برای تشخیص بیماری زا بودن از تست سرولوژیک و آنتی سرم های پلی والان استفاده گردید. نتایج حاصله نشان داد که میانگین شمارش کلی فرم ها x105 cfu/ml(27.07±۱.۵۱) و تعداد آنها در ۸۸ (۹۸%) نمونه بیشتر از حد مجاز تعیین شده برای پنیرهای سفید صنعتی می باشد. ۶۳ مورد (۷۰%) از نمونه ها آلوده به کلی فرم های مدفوعی و ۱۱ مورد (۱۲%) از نمونه ها آلوده به اشریشیا کولای بود و هیچکدام از نمونه ها آلوده به اشریشیا کولای بیماری زا تشخیص داده نشد. در مجموع می توان گفت که وضعیت بهداشتی پنیرهای سفید سنتی عرضه شده در بازار تبریز از نظر آلودگی به کلی فرم ها و اشریشیا کولای وضعیت مطلوب ندارند هر چند هیچکدام از نمونه ها آلوده به اشریشیا کولای بیماری زا تشخیص داده نشد.

کلید واژه: پنیر سفید سنتی ایرانی، کلی فرم، اشریشیا کولای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.